Propozycja pracy w Citi Handlowy

Prawdziwe opinie o pracy w Citi Handlowy. Zarobki, plany na sprzedażowe do wykonania, premie, mobbing w pracy i inne problemy. Dodaj swoją ocenę, napisz jak naprawdę wygląda praca w CitiBank Handlowy oczami pracownika.

Propozycja pracy w Citi Handlowy

napisał dyziolek » 2011-09-29, 20:33

Witam,
Niedawno otrzymałem ofertę pracy w Banku Citi Handlowy. Czy może mi ktoś powiedzieć coś więcej na ten temat, tzn. jakich zarobków mogę się spodziewać na stanowisku doradcy klienta? Jaka jest atmosfera w banku? Jak się pracuje w nim? itp.
dyziolek

napisał anon » 2011-10-10, 21:27

atmosfera jest jak w zakładzie pracy przymusowej, na początku wszystko cacy caly, bo moze i socjal niezly a potem dociskanie śruby ile sie da. No i większość przełożonych powinna zarządzać zoo a nie ludźmi
anon

napisał demi54 » 2011-10-25, 23:06

A jak jest z płacami w Citi, słyszałam że jak się ma pare lat stażu w tym banku to wynagrodzenie jest całkiem niezłe.

Mógłby to ktoś potwierdzić?
demi54

płaca

napisał Tomasz83 » 2011-11-08, 19:39

mi na stanowisko doradca inwestycyjny na początek współpracy zaproponowano 3900 brutto było to we wrześniu
powiem że się nie zgodziłem
Tomasz83

masakra

napisał 222222222222 » 2012-04-26, 08:32

Dla mnie praca w Citi to pomyłka, wyciskają z ciebie wszystko ile się da, 1 post o tej pracy jest prawdziwy. Co do pensji to śmiech na sali, giną ci produkty za które powinni ci zapłącić, nie płacą...., mają wiele procedur, gdzie nie można się dowiedzieć od nikogo co i jak się powinno w danej stuacji zrobić. Nie dosc ze sprzedaż to i tak na czymś ci utną że itak wyjdzie ci wielkie nic. Dla mnie to najgorszy bank ze wszystkich banków
222222222222