Czy ciężko jest wyrobić plany sprzedażowe w millennium i ile można zarobić z prowizją?

Opinie i oceny pracy w Millenium. Wysokość wynagrodzeń, premie i plany, atmosfera w pracy, mobbing itp. Dodaj swoją opinię o pracy w Banku Millenium. Forum pracowników banku Millennium.

Czy ciężko jest wyrobić plany sprzedażowe w millennium i ile można zarobić z prowizją?

napisał małgośka30 » 2011-12-22, 10:51

witam.

Drodzy pracownicy banku millenium, prosze napiszcie czy ciężko jest wyrobić plany sprzedażowe w millennium i i ile dzieki temu można zarobić? prosze napiszcie chociaż tak orientacyjnie mniej więcej.

jeszcze jedna rzecz, czy w millennium podpisuje sie jakąś umowę lojalnościową tj, że nie mogę się zwolnić przez jakiś czas po szkoleniach.
Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam
małgośka30

życia osobistego nie masz ale plan masz

napisał asiorrek » 2012-01-24, 21:15

Co do planów ja pracuje w placówce gdzie nie mam problemów z planami raczej problem polega na tym ze jest tylu klientow że nie nadąża się ich obsługiwać i zaległości rosną, idziesz do domu myslisz o pracy, spisz myslisz o pracy przychodzisz do pracy doganiają cię koszmary poprzedniego dnia, sterta niedokończonych dokumentów wystających z szuflady, plany da się zrobić ale oddychać nie :(
asiorrek

napisał krzysiek343 » 2012-03-09, 18:53

No zgadzam sie z tym. Plany da się wyrobić, czasem tylko jest problem. Gorzej że po pracy nie możesz od tego wszystkiego odpocząć.
krzysiek343