bph odradzam zdecydowanie
napisał mich1 » 2011-10-19, 21:49
Witam,
ja wziąłem kredyt odnawialny w Media markt na laptopa 2000 zł. Jeszcze wtedy współpracowali z GMoney obecnie BPH. Panienka z okienka powiedziała mi przy podpisywaniu umowy, że środki - rata powinny znaleźć się na ich koncie między 20 a 26 każdego miesiąca - 66 zł. Jak się okazało po pierwszej wpłacie 23 lipca zadzwoniła do mnie pani z bph'u i mówi, że środki mają być do 20. A ja jej na to, że panienka z okienka itd. a ona na to, że w umowie jest napisane itd. I co zrobił bph 43 zł za spóźnienie!!!!! 3 dni???!!!!. Jeszcze kilka razy udało mi się spóźnić 2 - 4 dni i za każdym razem telefon i 16 zł dodatkowo. Nie byłbym wściekły na nich gdyby nie to, że taki sam kredyt na kosę wziąłem w praktikerze od Sygmybanku i tam podobnie się spóżniałem 2 - 4 dni - nie mam pamieci do płatności. dodatkowo mam kredyt hipo. w pekao i też mi się zdarzy spóźnić ale żaden z tych banków nie wydzwania w tak chamski sposób zaraz na drugi dzień po terminie spłaty! NIgdy żaden z banków nie nabijał sobie kabzy za kilka dni spóźnienia tak bezczelnie jak bph. Odradzam zdecydowanie dla mnie to kolesie o mentalności pana Zdzicha z lombardu "... wczoraj było 10 000 zł a dzisiaj jest już 15 000" Chcesz być traktowany normalnie to poszukaj innego banku. Ja tych chamów - piszę chamów bo w kontakcie z nimi czuję się jak przestępca.