Kredyt Hipoteczny EURO-PLN - Getin Bank - Opinie

Jeśli zaciągnąłeś kredyt hipoteczny, opisz swoje doświadczenia, jakość obsługi, warunki kredytu. Wyraź swoją opinie o danym banku.

Kredyt Hipoteczny EURO-PLN - Getin Bank - Opinie

napisał magdal87 » 2011-08-10, 21:31

Kredyt Hipoteczny EURO-PLN czy warto go brać w Getin Banku? Jakie jest prawdziwe oprocentowanie kredytu? Czy wymagany jest wkład własny? Wystarczy sam dowód?

Przeczytaj oceny oraz opinie o kredycie hipotecznym Getin Banku innych kredytobiorców.
Opisz swoje doświadczenia kredytowe i wyraź swoją opinie o Getin Banku. Zadaj pytanie.

Podstawowe parametry Getin Bank Kredyt Hipoteczny EURO-PLN:

magdal87

jak długo sie teraz czeka?

napisał Merko » 2011-09-02, 21:13

Witam! Ktoś mi może powiedzieć ileż można czekać na kredyt w Getin BANK. Czekam ponad miesiąc wszystkie dokumenty poskładane pod koniec lipca. Sprzedający mi się niecierpliwi, a mnie coś strzela. Mój doraca mówi mi że się nic nie zmieni.
Merko

OMIJAJ GETIN

napisał amadia66 » 2011-09-04, 13:38

Proszę poczytać różne fora na temat Getinu. Najgorsze kredyty, nawet lokat nie zwracają!!! Sam jestem przykładem.
amadia66

napisał madziulla » 2011-09-16, 09:32

szanowni Państwo,

z całego serca NIE POLECAM Getin banku i tego kredytu.
w ciągu 9 miesięcy rata wzrosła dwa razy, bez podania przyczyny. Trzeba się prosić aby bank przysłał zmieniony harmonogram.
W tym miesiącu chciałam zapłacić ratę w euro w kasie banku (po wejściu w życie ustawy antyspreadowej) - okazało się ze pan w banku na Ursynowie (WARSZAWA) nie przyjmuje bilonu o zcym nie jest wspomniane w załączniku do umowy gdzie są wymienione miejsca gdzie można wpłacać ratę... tylko hmm co zrobić jak banknoty euro zaczynają się dopiero od 5 euro.
po 2 w momencie złożenia wniosku o aneks do umowy od razu dostałam podwyższona ratę... tak żeby przypadkiem nie zaoszczędzić ...
madziulla

napisał ojtam » 2012-04-23, 22:30

Ludzie !!! biorąc kredyt walutowy zawsze jest ryzyko , w ubiegłym roku złotówka była bardzo silna stąd takie róznice w ratach. Ja mam kredyt w PKO BP i mysli ktoś że jest lepiej ?
A jak ktoś marudzi na obsługę w getinie to proszę się pofatygować do PKO BP , gwarantuję szczena opada,
a raty płacę terminowo.
ojtam