Kredyt Hipoteczny Megahipoteka - Alior bank - Opinie

Jeśli zaciągnąłeś kredyt hipoteczny, opisz swoje doświadczenia, jakość obsługi, warunki kredytu. Wyraź swoją opinie o danym banku.

Kredyt Hipoteczny Megahipoteka - Alior bank - Opinie

napisał magdal87 » 2011-07-30, 00:04

Czy opłaca się brać Kredyt Hipoteczny Megahipoteka w Alior Bank? Jakie jest prawdziwe oprocentowanie? Czy istnieje możliwość wcześniejszej spłaty kredytu? Dużo formalności?

Przeczytaj oceny oraz opinie o kredycie hipotecznym Alior Banku innych kredytobiorców.
Opisz swoje doświadczenia kredytowe i wyraź swoją opinie o Alior Banku. Zadaj pytanie.

Podstawowe parametry Alior Bank Kredyt Hipoteczny:
magdal87

opiniae o aliorze

napisał maciek34 » 2012-04-24, 10:03

Starałem się o kredyt hipoteczny i zostałem tak przeczołgany przez ich procedury tak, że aż sam sie sobie dziwię że w końcu podpisałem umowę. Na decyzję tajemniczego pana "analityka" oczywiście z "centrali" na która żadna siła nie działa czekałem chyba ze 2 tygodnie i co chwilę "proszę donieść to, tamto, siamto, to nowe bo stare ważne miesiąc" itp. W umowie jest zapis 3-dniowy o wypłacie kredytu, mija już tydzień i nic. Chyba nie tędy droga Szanowny Aliorze.
maciek34

napisał ziomek34 » 2012-04-24, 10:09

Ja ostatnio brałem kredyt hipoteczny, bardzo miła Pani w oddziale wszystko pomogal i wyjasniła. Dostalem decyzję na tak w ciągu 3 tygodni i kredyt bez problemy wpłynął na konto dewelopera. Skusiła mnie niska rata oraz możliwość wzięcia kredytu na 120%, starczyło jeszcze na mebelki. polecam Aliora
ziomek34