Kredyt Mieszkaniowy - BPH - Opinie

Jeśli zaciągnąłeś kredyt hipoteczny, opisz swoje doświadczenia, jakość obsługi, warunki kredytu. Wyraź swoją opinie o danym banku.

Kredyt Mieszkaniowy - BPH - Opinie

napisał magdal87 » 2011-07-29, 23:26

Czy opłaca się wziąć Kredyt Mieszkaniowy w BPH? Jakie jest oprocentowanie? Wymagane jest zaświadczenie o zarobkach z pracy? Czy kredyt jest także dla nowo powstałych firm?

Przeczytaj oceny oraz opinie o kredycie hipotecznym Banku BPH innych kredytobiorców.
Opisz swoje doświadczenia kredytowe i wyraź swoją opinie o Banku BPH. Zadaj pytanie.

Podstawowe parametry BPH Kredyt Hipoteczny:
magdal87

umowa

napisał dex » 2011-09-20, 10:21

witam wszystkich
ze względu na to że w tej branży jestem początkującym to mam nadzieję że będę mógł liczyć na waszą pomoc. A konkretnie nawiązując to przedstawiono mi również takie same warunki kredytowe, a więc wniosek poszedł i czekamy wraz z żoną na następną wizytę myślę że już końcową i tu mała prośba do was, którzy podpisywaliście już w BPH umowę, właśnie o przesłanie mi mi jej na skrzynkę, oczywiście tylko treści.
Bardzo będziemy wdzięczni gdyż też chcielibyśmy wcześniej się móc zapoznać z nią przed wizytą w placówce. Z góry dziękuję.
dex

jakie macie opinie o bph

napisał laszloo » 2012-04-23, 10:58

Jakiej wysokości macie dochody i jakiej wysokości dostajecie kredyty.

Pytam orientacyjnie do biorących obecnie kredyt.
My mamy w BPH wzięty kredyt i chcieliśmy dobrać ze 130 tyś. co wychodzi że w sumie będziemy mieli 450 tyś. kredytu.

I orientacyjnie zapytałm się jakiej wysokości musze wykazać dochód na 2 osoby, i wpadłam w doła bo powiedzieli że około 10 tyś. miesięcznie. Nawet się nie zapytałm czy brutto czy netto.

Kredyt na 30 lat w zł.

Śmieszne to, bo zarabiamy sporo więcej niż rok temu, a w styczniu wyliczyli, że możemy wziąć 440 tyś, ale my stwierdziliśmy że sobie dobierzemy po roku , no i mamy kr..mać, że zdolność nam spadła o 120 tyś.
laszloo