W jakim banku dają najwyższą podstawę i możliwe do zrealizowania plany?

Praca w bankowości i finansach - oceny i opinie pracowników. w jakim banku najlepiej pracować? Na jakie zarobki i premie można liczyć? Jakie są warunki i atmosfera pracy w danym banku? Dodaj swoją opinię.

W jakim banku dają najwyższą podstawę i możliwe do zrealizowania plany?

napisał morgi » 2011-12-22, 10:45

Bardzo jestem ciekaw jaki bank daje najwyższą podstawę i plany realne tj. mozliwe do zrealizowania w praktyce. Sam pracuję w jednym z banków, premia za 125% planu wynosi 2000 brutto i więcej nikt nie da rady wyrobić. Plany są u mnie wysokie i wg mnie beznadziejnie zrobione.

Zastanawiam się czy nie przejśc do Polbanku w Krakowie, gdzie ponoć kasa jest lepsza. Nie wiem tylko jakie są warunki i atmosfera pracy. U mnie jest luzik i bezstresowo w miarę.
morgi

najlepiej płacące banki

napisał aserehe » 2011-12-22, 11:29

Wg mnie najlepiej płacą w bankach zagranicznych W CitiBanku nieźle płacą ale są bardzo wygórowane plany sprzedażowe i ogólnie miedzy pracownikami budowany jest wyścig szczurów kto będzie lepszy.

Ponad średnią bankowa dostaniesz również w Deutsche Banku ale tym od klinetów prestiżowych lub w Raiffeisen Bank. Można by tez pomyśleć o Nordei bo maja całkiem spoko zarobki a klimat pracy jet ok.
aserehe