Afery Citibank

Dyskusje ogólne na temat bankowości i finansów. Banki w Polsce oraz banki na świecie. Opinie, wymiana informacji i doświadczeń.

Afery Citibank

napisał Gość » 2007-02-08, 12:11

Obsluga w Citibank jest fatalna, na Senatorskiej w Warszawie pracuje jak nie wiem co, na dodatek jest na tej pozycji bo sypia z jednym z wyżej postawionych pracowników...
Nie mówi nawet Dzin dobry, zwłaszcza klientom mającym ponizej 200 000 na koncie.
W tym banku w ogóle są same afery!
Skandal, a mówia że to taki dobry bank.... :twisted:
Gość

napisał beti_wroc » 2008-11-23, 16:44

Citibank nigdy więcej!!!!! Ostatnio padłam ofiarą oszustwa, ktoś ściągnął moje pieniądze z karty kredytowej w bankomacie w Bułgarii. Zablokowałam kartę, zgłosiłam reklamację a i tak wydzwaniają z windykacji bo został przekroczony limit karty - nie z mojej winy!!!. W ciągu tygodnia kilkukrotnie wydzwaniałam do obsługi klienta, osoby tam pracujące nie były wstanie udzielić mi kompetentnych odpowiedzi - żenada !!!!!! Brak przepływu informacji pomiędzy obsługa klienta a windykacją jest beznadziejny, jednym słowem szkoda mówić. Żałuje, że akurat w tym banku wyrobiłam sobie kartę kredytową !!!!!!
DLATEGO NIE POLECAM NIKOMU TEGO BANKU. PO ROZWIĄZANIU TEJ SPRAWY, JAK NAJSZYBCIEJ REZYGNUJE Z KARTY KREDYTOWEJ W CITIBANKU!!!!!

Nie tylko karta z Citibanku została skopiowana ale również karta debetowa z PKO gdzie mam konto studenckie. W PKO bez problemu zwrócili mi pieniądze w ciągu 5 dni, pracownicy tego banku są kompetentni, udzielili mi wskazówek co powinnam zrobić w tej sprawie.
beti_wroc