Beneficial kredyt

Dyskusje ogólne na temat bankowości i finansów. Banki w Polsce oraz banki na świecie. Opinie, wymiana informacji i doświadczeń.

Beneficial kredyt

napisał Gość » 2008-01-12, 14:12

Beneficial kredyt czy ktoś wie coś o nich
Gość

napisał gośc » 2008-01-14, 21:24

ja wiem mam tam towar na raty
gośc

napisał Gość » 2008-01-30, 19:17

ja mam kredyt, niby wszystko jest OK, tylko szkoda że nie można na bierząco sprawdzac stanu rachunku - nie wiem czy nie jestem zadłużona, czy spłaty przychodzą na czas itp. ale poza tym wszystko fajnie, szczególnie raty 0% :)
Gość

Beneficial

napisał Arek » 2008-02-02, 22:26

Z tego co mi wiadomo Beneficial Kredyt to jest pionem bankowości należącej do HSBC największej instytucji Bankowej w Europie.
Arek

nie poważny bank

napisał kolorowy » 2008-10-19, 11:36

:x, Moi drodzy, zarabiam kilka średnich krajowych i nie liczę się z groszem, lecz wzieliśmy coś na raty w banku Beneficial, i był to wielki błąd!
Piszę aby was ostrzec bo nawet was nie powiadomią jak zaczną się kłopoty tylko odezwą się jak już będzie za późno.
nie będę wam się tu rozpisywał, sami sprawdźcie dzwoniąc na info linie.
Ten bank to fikcja, dzwonię i dowiaduję się iż nie ma oddziałów i niema możliwości cokolwiek załatwić!!!

Nie przesadzając, przeczytajcie sobie dokładnie umowę bo się okazuje że to co w innych bankach jest oczywiste w banku Beneficial jest wygląda całkiem inaczej.
Naj trafniejsze określenie tego banku to "ZUS" -działają identycznie, chcesz coś załatwić, nie ma szans, a kłopotów!!!
Jak ktoś chce więcej info. chętnie odpowiem.
kolorowy