CITI HANDLOWY

Dyskusje ogólne na temat bankowości i finansów. Banki w Polsce oraz banki na świecie. Opinie, wymiana informacji i doświadczeń.

CITI HANDLOWY

napisał piotr78 » 2010-04-02, 16:14

Z baniekiem Citi mam do czynienia od 10 lat. Miałem też mozliwość porownania z innymi bankami np konto żony w ING, Nordera, plus prowadzenie konta teściowej w PKO SA, również długoletnie. Chcąc zakońćzyć współpracę z CITI (duże obroty na konice plus karta kredytowa) dostęp online i niby klarowne informacje na bieżąco?:))) Po 1,5 godzinnym pobycie w banku i procesie rozliczania się w celu zamknięcia konta, karty etc, naliczono należne ostateczne(?)kwoty i powiedziano, że to wszystko. Sprawdzałem online i rzeczywiście konto i karta kredytowa są na zero. Po miesiącu okazuje się, że na karcie jest do spłacenia rata jeszcze 4000 tys zł:) Bardzo miła informacja nieprawdaż? :evil: z moich rachunków wynikało,że rzeczywiście rozliczono mnie w oddziale bankowym na zero ( mój zawód - inżynier arch= więc wydawało mi się, że umiem liczyć :shock: :) ale jak się okazuje na kreatywną księgowość wykształcenie politechniczne nie wystracza. Bank usiłuje mi udowodnić, ze to co spłacałem to nie spłacałem :? wszystkim szczerze odradzam ten bank, chyba, że jesteście samobójcami, dewiantami masochistami i koniecznie chcecie doprowadzić do autodestrukcji. Wisienka na tort = w czasie kiedy zamykałam swój rachunek w oddz.banku obok mnie intensywnie, głośno swój podziw dla usług i uczciwości tego banku wyrażał inny zdesperowany klient! . Bank wyłudza wręcz pieniądze wprowadzając w błąd klientów ! Uważajcie!
Ze szczerego serca dla info szukających banku.
piotr78