Kwestionariusz rekrutacyjny

Dyskusje ogólne na temat bankowości i finansów. Banki w Polsce oraz banki na świecie. Opinie, wymiana informacji i doświadczeń.

Kwestionariusz rekrutacyjny

napisaÅ‚ shryne90 » 2010-08-14, 16:05

Witam!
Tak na wstępie pragnę wspomnieć o tym, iż jestem nowym użytkownikiem tego forum.
Zalogowałem się tutaj nie bez przyczyny. Bez owijania w bawełnę, a więc od października zaczynam studia w Wyższej Szkole Bankowej w formie studiów niestacjonarnych ( zaocznych). W ciągu tygodnia będę miał mnóstwo czasu, a więc postanowiłem iść do pracy. Znalazłem ofertę pracy w banku PKO jako przedstawiciel handlowy, wymagane jest tylko wykształcenie średnie, prawo jazdy kat. B oraz zaświadczenie o niekaralności. Spełniam wszystkie powyższe wymagania więc postanowiłem wysłać CV. Odesłano mi kwestionariusz rekrutacyjny. I tu pojawia się problem, ponieważ nie mam żadnego doświadczenia w branży finansowej, a autor tego kwestionariusza po prostu zagina mnie pytaniami na ten temat, niektóre jakby odbiegają od tematu, lecz pewnie taka ich rola.
W związku z tym mam parę pytań do osób, które orientują się mniej więcej w ofercie pracy, którą wyżej przedstawiłem. Jaka jest dokładnie rola przedstawiciela handlowego ( może akurat ktoś z forum kiedyś lub obecnie pracował w tej branży) i jeśli ktoś byłby na tyle wspaniałomyślny, aby udzielić mi paru wskazówek odnośnie tego kwestionariusza, byłbym baaardzo wdzięczny, myślę ze dzięki tej pracy zdobyłbym jakieś doświadczenie, jeśli chodzi o banki :)
shryne90

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości