mBank - Ciągłe telefony.

Dyskusje ogólne na temat bankowości i finansów. Banki w Polsce oraz banki na świecie. Opinie, wymiana informacji i doświadczeń.

mBank - Ciągłe telefony.

napisał Kedor » 2010-08-12, 14:43

Witam. Chciałem się zapytać czy jest sposób żeby uniemożliwić mBankowi dzwonienie do mnie? Nie interesują mnie te wszystkie nowe promocje. Na swoim koncie mam wyrażoną zgodę przy "Zgoda na przesyłanie inf.handl.drogą elektroniczną". Czy jeśli w tym miejscu nie wyrażę zgody, to telefony się skończa? Czy może musze to jakoś inaczej załatwić?
Kedor

napisał piotrek » 2010-08-17, 10:00

Najprosciej zadzwon na infolinie mbanku i powiedz ze sobie nie zyczysz sobie by ktos dzwonil do ciebie w celach marketingowych (nie wyrazasz zgody na przetwarzanie swoich danych w celach handlowych i marketingowych.) Wtedy na pewno telefony sie skoncza.
piotrek

telefon nic nie da

napisał Mybankiercom » 2010-09-29, 09:02

Witam, telefon w zasadzie nic nie da bo trafisz na 1 ze 100 konsultantów którzy tam pracują? Najlepiej jest wysłąć list w których informujesz bank że nie wyrażasz od dnia dzisiejszego na kontakt telefoniczny w celach marketingowych czy promocyjnych , sprawdź w swoim koncie czy nie masz ustawień do wyłączenia odnośnie preferowanego kontaktu z twoją osobą.

Pozdrawiam Paweł
Mybankiercom