NAJLEPSZE KONTO Z MOZLIWOSCIA KREDYTU

Dyskusje ogólne na temat bankowości i finansów. Banki w Polsce oraz banki na świecie. Opinie, wymiana informacji i doświadczeń.

NAJLEPSZE KONTO Z MOZLIWOSCIA KREDYTU

napisał diaspora » 2010-12-25, 12:39

Witam wszystkich na forum od jakiegos czasu zastanawiam sie nad zmiana banku, obecnie naleze do EuroBank i kompletnie jestem niezadowolony. Na kazdym kroku pojawiaja sie problemy, począwszy od oplat (na poczatku konto bylo darmowe teraz oplata wynosi prawie 10zł) za uzytkowanie a skonczywszy na niewielkim kredycie ktory mialem nieprzyjemnosc zaciagnac jakis czas temu.
Zalezy mi na banku w ktorym konto bedzie wymagalo minimum oplat. Oczywiscie mozliwosc dokonywania operacji przez internet oraz minimum formalnosci przy kredycie jak i rowniez najlepsze warunki zaciagniecia kredytu, do ktorego przymierzam sie na lato.
Prosze o porade w dokonaniu najlepszego wyboru, gdzie beda w najbardziej dogodny dla mnie sposob spelnione w/w warunki

Pozdrawiam serdecznie
diaspora

napisał GeneralFuneral » 2010-12-26, 01:02

Ja mam konto w mbanku, ktore oferuje w standardzie przy regularnych wplywach kredyt odnawialny i/lub karte kredytowa przy dobrej historii w BIKu i stalych wplywach, slyszalem tez ze LUKAS ma podobnie z opcja kredytu gotowkowego ale po 6 miesiacach od zalozenia rachunku. Mimo wszystko sprawdzilbym jeszcze w porwnywarkach, np w ebrokerze
GeneralFuneral

napisał rodzynek2 » 2010-12-26, 09:31

W Aliorze jest też taka możliwość. Warunki: stałe wpływy i zdolność kredytowa.
rodzynek2