Witam wszystkich!
Tak jak już napisałem w temacie odradzam każdemu zakładania konta w banku PKO BP i już opisuję dlaczego
Moja mama ma konto w tym banku i ostatnio zauważyła dziwną transakcję w swoim wyciągu a mianowicie wypłatę z bankomatu. Po sprawdzeniu dnia i godziny okazało się, że w tym czasie była w domu a torebka razem z karta była w domu. Wiem, bo sam też wtedy byłem w domu. Wypłacono wtedy 700 zł, czyli prawie tyle ile wynosi limit na karcie (900 zł). Oczywiście bank do niczego się nie przyznaje i nie ponosi żadnej odpowiedzialności i mówiąc krótko i dosadnie - ma to gdzieś. Moje zdanie jest takie, że pracują tam lenie i skąpcy, bo nawet nie zadają sobie trudu, żeby to sprawdzić chociażby poprzez odczytanie danych z chipu na karcie, na którym na pewno zapisana jest ilość transakcji. Po takim sprawdzeniu okazałoby się, że nie dokonano tą kartą tej transakcji i wtedy ciężko by już im było się wykręcić od wypłacenia tych pieniędzy.
Na zakończenie chciałbym zaznaczyć, że bank PKO BP skąpi zwrotu 700 zł, który to zwrot jest ich OBOWIĄZKIEM, z racji tego, iż są ubezpieczeni od wszelkich kradzieży. Także apeluje do wszystkich - omijajcie PKO szerokim łukiem!
Pozdrawiam

Nowe tematy