Polbank i Open Finance ŻENADA

Dyskusje ogólne na temat bankowości i finansów. Banki w Polsce oraz banki na świecie. Opinie, wymiana informacji i doświadczeń.

Polbank i Open Finance ŻENADA

napisał betka2252 » 2008-06-13, 13:42

długo z mężem szukaliśmy odpowiedniego kredytu konsolidacyjnego, aby wybrać najlepszy udaliśmy się na spotkanie z doradcą Open Finance, ten polecił nam Polbank, wszystko miało być załatwione szybko i profesjonalnie. Złożyliśmy dokumenty potrzebne do kredytu, jednak następnego dnia okazało się, że doradcy "brakuje dokumentów". komplet dokumentów został dostarczony do doradcy na początku kwietnia br. , do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy nawet wstępnej decyzji. W banku twierdzą,że sprawą zajmuję się analityk, doradca nie odbiera tel. nie odpisuje na maile, niedługo minie trzy miesiące, i nic niewiadomo. Straciliśmy z mężem cenny czas, w którym mogliśmy szukać innego kredytu, oraz pieniądze (sama opinia bankowa kosztowała 250 zł+ wypis z księgi wieczystej, rejestru gruntów itd. , dojazd do najbliższej placówki oddalonej o 60 km, w sumie ok. 500zł). Miało być różowo, a nie ma nic.Zawiedliśmy się na Polbanku i Open Finance, liczyliśmy na profesjonalne podejście do sprawy, a zostaliśmy OLANI!!! :!:[/b]
betka2252

napisał betka2252 » 2008-06-30, 21:33

dziś mija 4 miesiąc od dnia złożenia dokumentów, doradca open finance milczy, w dalszym ciągu nieodbiera tel., nieodpisuje na maile, nerwy zaczęły mi puszczać i złożyłam skarge na tego żałosnego doradce w departamencie obsługi w Warszawie. Na dzień dzisiejszy wg. doradcy P.Karola toczy się sprawa wyjaśniająca, okazało się że ten doradca decyzje z banku otrzymał juz ponad 3 tyg.temu, negatywną dlatego iż pomimo złozonego kompletu dokumentów nie raczył dostarczyć analitykowi wszystkiego, mało tego jak już pisałam komplet dokumentów złożyliśmy na początku kwietnia, a doradca wysłał je analitykowi miesiąc później. zastanawiam się jak można być takim naciągaczem, niedośc, że są sytuowani tacy doradcy z naszych pieniędzy, to za co oni te pieniądze dostają, za zniszczenie nerwów człowiekowi!!! ODRADZAM DORADCE OPEN FINANCE Z OLSZTYNA!!!!!!
betka2252