moj problem to sporo kredytow i brak mozliwosci splaty, banki bez problemu dawaly kredyty ja baralam , coz moja wina , moja glupota, maz stracil prace, banki nie chca dac mi kredytu ja drugi miesiac nie mam z czego zaplacic rat, mam noz na gardle probowallam juz wszedzie , jeszcze na dzien dzisiejszy nie jestem w BIK ale to kwestia bliskiego czasu, bo nie mam z czego zaplacic, zawsze wszedzie bylam supe klientem teraz padlam ,szukam jakiegos wyjscia, jakiejs instytucji ktora moze istnieje i udziela kredytow takim jak ja. czy moze ktos z panstwa wie o czyms takim , czy pozostaje mi szczelic sobie w leb...nie mam juz sil patrzec na tel czy dzwoni nr zastrzezony z banku z windykacji i w chamski sposob rozmawia ze mna jakbym byla przestepca, jak dzis z Cetelemu, lun niedawno z Eurobanku i to za naprawde niewielka niezaplacona kwote z karty 170zl, czy ktos moze mi podrzucic realny pomysl, tylko nie providenta bo mma tez, i nie profi credyt bo w malopolsce nie dzialaja, bede wdzieczna za pomoc...email:
krysienka70@vp.pl