Kto podpowie w jaki sposób można się zarejestrować w Wielkopolskim Banku Spółdzielczym Poznań.Na stronie głównej tego banku, z której aż wylewają się informacje o numerach różnych KRS-ów, numerów rejestrów sądowowych, i gdzie panoszy się wszędobylskie i upierdliwe ZUMI nie można uświadczyć opcji rejestracji. Ten bank podaje na stronie tylko jakieś średniowieczne dane kontaktowe (adres pocztowy i telefon) Nie ma żadnego adresu mailowego - co trochę dziwne bo nawet jak pracują jeszcze na komputerach typu Atari czy Comodore - to można mieć internetowe konto pocztowe.Jak już uda się przekierowanie na mocno reklamowaną (sic!)internetową obsługę konta zwaną "Neobank"- to żądają wpisania Nicka i hasła a przecież najpierw trzeba być zarejestrowanym a tego nie można na tej głupiej stronie zrobić. Wpisywałem już najbzdurniejsze Nicki i hasła - naiwnie sądząc że odeślą mnie najpierw do rejestracji - ale gdzie tam serwis od kilku miesięcy jest nieczynny i mam spróbować później. Nie jest moją intencją aby tym tekstem obrażać kogokolwiek ale jeżeli ktoś WBS-u go przeczyta to chcę żeby wiedział iż macie najprymitywniejszą i jedną z najmniej czytelnych stron i to nie tylko spośród innych bankowych ale być może w całym internacie. Jeżeli więc ktoś z Państwa zna odpowiedź na moje nagłówkowe pytanie będę wdzięczny za jej podanie.Pozdrawiam "forumowiczów" i Adminów tego pożytecznego portalu.
PS. Kurcze, żeby uniknąć wpisu na czarną listę muszę poważnie rozważyć opcję zmiany banku....

Nowe tematy