citybank omijajcie z daleka

Wszystko na temat kart kredytowych.

citybank omijajcie z daleka

napisał wkur..... » 2007-06-26, 13:10

Beznadziejny bank to CitiBank omijajcie z daleka tych zdzierusów. 85zł - roczna opłata za karte kredytową, wpłata zadłużonych pieniędzy w kasie banku bez karty - 15zł (to jest absurd) , że o jakiś wymyślnych ubezpieczeniach na początek to nie wspomnę, które będziecie musieli i tak zapłacić bo nie będziecie o nich dobrze poinformowani. Żałuje, że tak długo z niej korzystałem. Stanowczo odradzam!
wkur.....

Najgorszy City Bank

napisał Dora73 » 2007-07-12, 17:14

Zgadzam się w zupełności.City Bank najgorszy z wszystkich.Za nieterminową wpłatę bez względu na kwotę naliczają sobie 59 PLN.
Przepływ informacji na infolinii beznadziejny.
W ŻYCIU NIE MIAŁAM DO CZYNIENIA Z GORSZYM BANKIEM.
SZCZERZE ODRADZAM.
Dora73

Nie ma takiego banky City Bank jest CITIBANK

napisał Emil » 2007-08-21, 07:35

Mam konto w Citi od 2000 r. A karty kredytowe od kilku lat poźniej. Automatyczna spłata zadłużenia karty kredytowej rozwiązuje problemy z naliczaniem ew. kary za nieterminowość. Dostęp internetowy działa bez zarzutu, dodzwonić się nie ma nigdy problemu. Jeśli używacie w miarę często kart, można wynegocjować zniesienie opłaty za nie. Trochę negocjacji, lub postraszenia rezygnacją z karty wystarcza. Faktem jest jednak ze mam trochę wolnych srodkow na koncie i to zmienia nastawienie ich do mnie. Dlatego chętnie rezygnują z opłat:) Generalnie nie miałem większych problemów. Miałem sporo innych kart kredytowych np.Raiffeisen, WBK (szczególnie ten ostatni to porażka, obsługa jeszcze nie wyrosła z nawyków PRLowskich) ale Citi przy nich zdecydowanie najlepiej wypada.
Emil

napisał kamila » 2007-09-13, 17:54

Czy sprawdzają w Bik-u przed wydaniem karty kredytowej?
kamila

napisał Gil » 2007-10-01, 22:58

Tak,za ladne oczy karty niedostaniesz.
Gil

napisał Gość » 2008-01-03, 19:52

city bank jest "bee" ??
gorzej ... podpisałem umowę na kartę kredytową i po dzień dzisiejszy jej nie dostałem a ciołki mnie obciążyli nią . wszelkie reklamacje były odrzucane.
Gość

napisał Marcin » 2008-01-08, 22:54

Witam
Zapraszam do millenium nie ma naliczanej kary karta za 0 zl w pierwszym roku mozliwosc splaty zadluzenia na innej karcie i przejscie na % 9,9 i wydaja karty na podstawie wyciagu z innej karty jak ktos jakas posiada
W razie czego polecam sie i taka karte moge zalozyc w okolicach wroclawia:)
Marcin

napisał maraga » 2008-01-10, 23:53

miałem konto dawno temu w BPH miło wspominam
skasowałem poszedlem do ING ŚLĄSKI tam bylo kąto żony i moge o nich powiedzieć tylko jedno !@#$%^ ^%$#@!@#$$#2 !@#$%^ i -
mam karte kredytową z CITY i jestem nadwyraz zadowolony!!! teraz obudziłem uśpione kąto (spało przeszło rok i niekosztowalo ani grosza ,wypłaty w city na całym świecie zadarmo euronet i kilka innych przydatnych dupereli też)
opłata za karte(KARTA KREDYTOWA a nie BANKOMATOWA) do negocjacji używasz mało placisz
trzeba pilnować co sie bierze i kiedy to spłacic nic zadarmo
a bank to nie CARITAS!! żeby z datków parafian funkcjonował!!
maraga

napisał bob » 2008-01-14, 08:58

te pozytywne głosy są wyraźnie od "naganiaczy"
bob

Bank

napisał misiek » 2008-01-19, 17:29

Uważam,że najlepsze jest Inteligo.Założyłem sobie jak tylko powstało Inteligo i jestem do dzisiaj.Poprzednio korzystałem z Millenium.To była porażka.
misiek

Następna strona