karta kredytowa citi handlowy

Wszystko na temat kart kredytowych.

karta kredytowa citi handlowy

napisał waldek83503 » 2010-04-14, 13:53

pytanie czy nie aktywując jej ponoszę jakieś koszta. zaranie nie jest mi potrzebna.piszą ze opłata roczna za wydanie i korzystanie to 85 zł na rok.czy możne lepiej ja wypowiedzieć i co się z tym wiąże?
waldek83503

NIE POLECAM!!!

napisał tomek13 » 2010-04-30, 13:18

Nie polecam Citi Handlowy!!! To są zwykli oszuści. Miałem mieć 2 lata w ofercie Plusa za - a jak zrezygnowałem po roku bo nie korzystałem z karty to mi przysłali opłatę roczną. Fakt nie korzystania z karty upoważnił ich do haraczu w wysokości 85 zł chociaż nawet nie musieli jej obsługiwać bo przez rok saldo zadłużenia było zerowe. - NIE POLECAM!!!
tomek13

napisał martini » 2010-08-25, 19:09

Żeby korzystać z karty kredytowej trzeba umieć. Ja na początki korzystania z motokarty BP kredytowej tez nie wiem działam na czy to polega. Mogłam mieć zarzuty do obsługi Citi która wcisneła mi kartę na punkty bp nie mówiąc że to karta kredytowa. Pomyślałam że spróbuje. Teraz po wielu latach poznałam wszytskie zalety karty zwłaszcza że można wymienić ją na PAYBACK. I z tego co wiem jeśli chodzi o opłaty na kartach trzeba zapoznać się dokładnie z regulaminem. A w razie jakichkolwiek pytań obsługa klienta czynna jest całą dobę i doradcy są w stanie opowiedzieć na wszystkie pytania. Jak mi się naliczały jakie dodatkowe opłaty na karcie zadzwoniłam i okazało się że to ubezpieczenia za które co prawda płaciło się trochę ale były dobrowolne i je od razu wyłączyli. bez podpisywania dodatkowych dokumentów. Jeśli masz nową kartę proponuje zadzwonić na infolinie i dopytać wszystkiego.
martini