Santander Bank

Wszystko na temat kredytów samochodowych. Samochód na kredyt. Kredyty na nowe samochody jak i na auta sprowadzone z zagranicy.

Santander Bank

napisał OSZUKANY » 2007-08-05, 06:37

CHCIALEM OSTRZEC OSOBY MYŚLĄCE O KREDYCIE W SANTANDERZE---OMIJAJCIE TEN BANK JAK I PLACÓWKI BANKU.PODCZAS PODPISYWANIA JEST MILO I SLODKO A POTEM ZACZYNAJĄ SIĘ WIELKIE PROBLEMY. WSZYSTKO NALEŻY ZALATWIAĆ WE WROCLAWIU GDZIE PRACUJĄ SAMI MLODSI KONSULTANCI KTÓRZY NIC NIE MOGA POZA WYSLUCHANIEM.JEDYNE CO MOGA TO DORADZIĆ ABY KLIENT NAPISAL REKLAMACJE A ONI PO 2 TYG MOŻE ODPOWIEDZĄ. ODPOWIEDŹ PISZĄ Z SZABLONU KTÓRA MA SIĘ NIJAK DO REKLAMACJI. PO PROSTU GRONO OSÓB KTÓRE MUSI CHODZIC DO PRACY I TYLE. BANK TEN MYŚLI, ŻE TO ON ROBI LASKĘ KLIENTOWI, ŻE JEST A NIE ODWROTNIE
TAK WIEC JEŚLI SIE WAM NUDZI ALBO SZUKACIE WRAŻEŃ PROSZĘ PODPISAĆ UMOWE KREDYTOWA A NAPEWNO NIE BEDZIECIE SIĘ NUDZIĆ A WASZE NERWY BĘDĄ W STRZEPACH.
ACH PROSZĘ UWAŻAĆ NA TO CO BANK PISZE GDYŻ W MOIM PRZYPADKU PRÓBOWALI WMÓWIĆ NIEPRAWDĘ I STRASZYLI FIRMĄ KRUK ABY WYLUDZIĆ KASĘ.
ODRADZAM ODRZDZAM
OSZUKANY

napisał reaktor » 2007-08-22, 18:32

Nie ty pierwszy. Niestety tak to jest że dopóki nie podpiszesz umowy to wszystko jest jak sielanka...Ale istnieją jeszcze porządne banki...
reaktor

napisał bart » 2007-11-29, 16:28

Zgadzam Się istnieją jeszcze porządne banki, a co do polbanku nie miałem nigdy do nich zaufania i przekonania...
bart

napisał reaktor » 2007-12-01, 13:00

Heh...nie wiem ale ten cały polbank to jakaś dziwna instytucja...niby na reklamach wszystko różowo...a jak się temu bliżej przyjrzeć to masakra...
reaktor

napisał bart » 2007-12-05, 14:09

HI hi Masakra piłą mechaniczną, :) nie byłem u nich ale z tego co słysze i czytam co ludzie piszą to nie są oni zaufanym Bankiem.
bart

napisał reaktor » 2007-12-12, 19:37

No właśnie a mówią że są tacy tani podobno :P
reaktor

napisał bart » 2007-12-13, 19:19

Raczej jak sobie narysujemy i wytniemy, ale to fakt ogłaszają się że są tani co nie bardzo jest prawdą.... :lol: :lol: :lol: :lol: :P
bart

santander consumer

napisał Kamil » 2008-01-17, 20:08

jest to najgorszy bank na naszym rynku, pracownicy są niekompetentni, olewczy a co najgorsze bank ma zasadę żeby za wszelką cenę oszukać klienta, jeżeli ktoś już zaczął z nim współpracę radzę nic nie załatwiać telefonicznie , a jeżeli już macie do czynienia z tymi oszustami pamiętajcie wszystko na pismie!
inaczej pracownicy wszystkiego się wyprą!
uwaga też na promocje to jest tylko wabik !
WSPÓŁPRACA Z SANTANDER CONSUMER BANK TO DROGA PRZEZ MĘKĘ
Kamil

Re: Santander Bank

napisał Gość » 2008-01-17, 20:14

OSZUKANY napisał(a):CHCIALEM OSTRZEC OSOBY MYŚLĄCE O KREDYCIE W SANTANDERZE---OMIJAJCIE TEN BANK JAK I PLACÓWKI BANKU.PODCZAS PODPISYWANIA JEST MILO I SLODKO A POTEM ZACZYNAJĄ SIĘ WIELKIE PROBLEMY. WSZYSTKO NALEŻY ZALATWIAĆ WE WROCLAWIU GDZIE PRACUJĄ SAMI MLODSI KONSULTANCI KTÓRZY NIC NIE MOGA POZA WYSLUCHANIEM.JEDYNE CO MOGA TO DORADZIĆ ABY KLIENT NAPISAL REKLAMACJE A ONI PO 2 TYG MOŻE ODPOWIEDZĄ. ODPOWIEDŹ PISZĄ Z SZABLONU KTÓRA MA SIĘ NIJAK DO REKLAMACJI. PO PROSTU GRONO OSÓB KTÓRE MUSI CHODZIC DO PRACY I TYLE. BANK TEN MYŚLI, ŻE TO ON ROBI LASKĘ KLIENTOWI, ŻE JEST A NIE ODWROTNIE
TAK WIEC JEŚLI SIE WAM NUDZI ALBO SZUKACIE WRAŻEŃ PROSZĘ PODPISAĆ UMOWE KREDYTOWA A NAPEWNO NIE BEDZIECIE SIĘ NUDZIĆ A WASZE NERWY BĘDĄ W STRZEPACH.
ACH PROSZĘ UWAŻAĆ NA TO CO BANK PISZE GDYŻ W MOIM PRZYPADKU PRÓBOWALI WMÓWIĆ NIEPRAWDĘ I STRASZYLI FIRMĄ KRUK ABY WYLUDZIĆ KASĘ.
ODRADZAM ODRZDZAM

ZGADZAM SIE W 100% - !!!!!!!!!
TRZEBA UWAŻAĆ NA NICH, ZA WSZELKĄ CENĘ STARAJĄ SIĘ OSZUKAĆ KLIENTA, WALCZYŁEM Z NIMI BARDZO DŁUGO DLA ZASADY ! BO NIE MA SZANS NA DIALOG ICH W OGOLE NIE OBCHODZI KLIENT... PAMIĘTAJCIE WSZYSTKO NA PISMIE INACZEJ JESTESCIE NA STRACONEJ POZYCJI NIGDY NIC NIE USTALAJCIE PRZEZ TELEFON - WYPRĄ SIĘ
Gość

napisał ed » 2008-02-01, 08:57

ja się zastanawiam co jest powodem waszych problemów ma w Santanderze hipoteke i kartę wszytko jest ok spłacam terminowo wszytkie lisy od banku dochodza a adres który podałem i nie musze z nikim walczyć ??? sory ale Państwo są wiecznie niezadowoleni ze wszystkiego i nawet w mięsnym potraficie zrobić jadkę
ed

Następna strona