Toyota bank- pełen niekompetentnych pracowników

Wszystko na temat kredytów samochodowych. Samochód na kredyt. Kredyty na nowe samochody jak i na auta sprowadzone z zagranicy.

Toyota bank- pełen niekompetentnych pracowników

napisał Barbara » 2008-01-31, 23:21

Nikomu nie życzę współpracy z Toyotą-bankiem. Dzień, w którym zdecydowałam się na zakup toyoty kredytowanej przez w/w bank wspominam jak zły sen. Moje zmagania z tą instytucją trwają ponad pół roku, nie wiem czy ktoś przy słabych nerwach zniósłby takie rozgrywki. Wszystko z racji podjętych przeze mnie prób zmiany harmonogramu (gwarantowane przez umowę kredytową - nie wierzcie!!!), chciałam nieco wcześniej spłacić kredyt, ale mi nie pozwolono - mimo, że prosiłam kilkakrotnie. Musiałam wziąć kredyt w innym banku i spłacić całość. Po prawie dwóch miesiącach bank zażądał jakiejś dziwnej dopłaty - nie wiem o co chodzi, bo zrobiono to przez sms! Nikomu nie polecam tego banku!!!
Barbara

napisał radek » 2008-02-01, 22:20

Toyota Bank Polska to masakra. Giną dokumenty pisma pełnomocnictwa notarialne moje skargi do prezesa tego banku tez sie ulotniły!!!. Jest to mój drugi kredyt w tym banku i ostatni. Skusiłem się uprszczoną procedurą. Finał będzie taki , że spłacę kredyt i przeniosę się do innego banku. Totalne olewanie klienta. Czekam na odpowiedz prezesa. Zdecydowanie ODRADZAM
radek

napisał achuka » 2009-01-22, 00:04

Ja bym pisał do centrali od razu. To dziwny przypadek, ale na serwisy samochodowe Toyoty ludzie też narzekają...
achuka