Mam nietypowy(tak mi się wydaję),problem z moim bankiem.W Millennium mam konto osobiste już 10lat.W tym czasie skorzystałam z 3 kredytów konsupcyjnych,których udzielono mi tylko i wyłącznie na podstawie historii rachunku.Zaproponowano mi również trzy karty kredytowe,z których jednak po krótkim czasie zrezygnowałam.
Byłam zawsze bardzo zadowolona,aż do początków wiosny,kiedy postanowiłam spytać,czy w czasie wakacji będę mogła starać się o kredyt 5tys zł na mały remont.Przeliczyłam się,gdyż zaprzyjaźniona już Pani z banku nie mogła nawet przeprowadzić symualcji.Stale coś ją blokowało,uniemożliwiało przejście do następnego etapu.Pojawiał się komunikat:brak możliwości procesowania.Ponieważ miała mnie już dość
Co do adnotacji w systemie Millennium,widziałam,że przy ID pozycji ma wpis:wycofanie.Nie mam pojęcia co i czy w ogóle coś to oznacza.Pani z banku rozkłąda ręce,Pan na infolinii odsyła do wspomnanej Pani.Nie wiem co mam robić,jak wyczerpać możliwości dowiedzenia się,czy to ta adnotacja mnie blokuje?Już nie chodzi o kredyt,ale o fakt.Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Nowe tematy