czas umowy o prace krotszy niz 3 miesiace a kredyt

Wszystko na temat kredytów gotówkowych. Kredyty konsumpcyjne, pożyczki hipoteczne przeznaczone na dowolny cel. Kredyty bez zaświadczeń.

czas umowy o prace krotszy niz 3 miesiace a kredyt

napisał skifi » 2010-03-22, 15:54

Witam wszystkich mam taki problem odnośnie tego gdyż jestem zatrudniony na podstawie umowy o prace od 19 stycznia bieżącego roku mam zarobki rzędu 1700 zł brutto podstawy 300 zł brutto miesięcznie premii obecności-owej i do 500 zł premii produkcyjnej brutto... a pilnie potrzebuje na już 500-800 zł.Przeglądałem na stronach internetowych rożne oferty ale wszędzie potrzebne są zarobki z minimum 3 ostatnich miesięcy czy jest jakaś szansa żeby jakiś bank udzielił mi kredytu dodam jeszcze ze od grudnia pracowałem u tego samego pracodawcy ale tylko na weekendy na umowa zlecenie i jeden weekend w styczniu a od 19 stycznia zatrudnił mnie normalnie na podstawie umowy o prace i pracuje już normalnie w tygodniu...
skifi

napisał roman » 2010-03-22, 18:38

Wydaje mi sie w 90 % ze zaden bank Ci nie udzieli takiej pozyczki poniewaz musi byc przepracowane te minimum 3 miesiące. Chyba ze wczesniej pracowałes 3 miesiące na okresie próbnym. Raczej nie masz co liczyc na pozyczke chyba ze provident ale to wiesz jak to z providentem. Takie to wszystko juz jest chore, kredyty na kazdym rogu w miescie a zeby dostac ten kredyt to i tak jest problem.
roman

napisał skifi » 2010-03-22, 19:50

Na stronie PKO znalazłem taka informacje "" jeśli nie jesteś jeszcze klientem PKO BP pożyczkę możesz otrzymać bez zabezpieczeń i bez poręczycieli , jedynie na podstawie dowodu osobistego, drugiego dokumentu ze zdjęciem i oświadczenia o dochodach. Zaświadczenie o zarobkach jest wymagane dopiero przy kwotach przekraczających 10 000 zł lub jeśli masz już inne pożyczki""
Czy to znaczy ze miałbym szanse i mógłbym próbować ??
skifi

napisał tatalka99 » 2010-03-22, 22:22

skifi napisał(a):Na stronie PKO znalazłem taka informacje "" jeśli nie jesteś jeszcze klientem PKO BP pożyczkę możesz otrzymać bez zabezpieczeń i bez poręczycieli , jedynie na podstawie dowodu osobistego, drugiego dokumentu ze zdjęciem i oświadczenia o dochodach. Zaświadczenie o zarobkach jest wymagane dopiero przy kwotach przekraczających 10 000 zł lub jeśli masz już inne pożyczki""

Ale Twoje dochody musza wynosi c przynajmniej 800 zl, masz za male dochody na to aby uzyskac kredyt.
tatalka99

napisał skifi » 2010-03-22, 22:44

tatalka99 napisał(a):
skifi napisał(a):Na stronie PKO znalazłem taka informacje "" jeśli nie jesteś jeszcze klientem PKO BP pożyczkę możesz otrzymać bez zabezpieczeń i bez poręczycieli , jedynie na podstawie dowodu osobistego, drugiego dokumentu ze zdjęciem i oświadczenia o dochodach. Zaświadczenie o zarobkach jest wymagane dopiero przy kwotach przekraczających 10 000 zł lub jeśli masz już inne pożyczki""

Ale Twoje dochody musza wynosi c przynajmniej 800 zl, masz za male dochody na to aby uzyskac kredyt.

jak za małe :shock: za luty dostałem 2300 zł netto wypłaty bylem w sobotę i niedziele na setkach po 12 godzin teraz za marzec tez szykuje mi się podobna wyplata a za styczeń mam coś kolo 1000 tysiąca wypłaty bo wliczyli mi do tej wypłaty za parę dni w styczniu odraz ten weekend co robiłem na umowa zlecenie :mrgreen:
skifi

napisał tatalka99 » 2010-03-23, 18:32

Ja pomylilam posty :P
tatalka99