- z GE Monej Bank
napisał mareczek289 » 2010-01-09, 13:57
Witam wszystkich na tym forum,mieszkam w tym kraju i nie widzę tu przyszłości bo to kraj-rząd,który ma swoich obywateli głęboko w d...ie.Jak wielu z was tu trafiłem do tego beznadziejnego banku jeszcze jak się nazywał "Capital Bank" dziś "Money Bank" może zmienili nazwę by ich zle nie kojarzono bo pewnie od groma ludzi zrobili w tzw.bambuko:-) Otóż parę lat temu jako bardzo dobry klient banku pewnie tak uważali bo miałem u nich nowy samochód w kredycie i był regularnie spłacany i spłacony został nawet przed czasem.Dostałem od nich tzw kartę non-stop z limitem 8000tys złotych.Jak pięknie mnie zachęcali abym wziął te pieniądze jako bardzo dobry klient banku tę kwotę będę mógł spłacać jak mówili kiedy chcę i ile chcę ale nie mniej jak minimum 2 procent miesięcznie,pięknie brzmiało a,że wtedy potrzebowałem gotówki skorzystałem z oferty i pobrałem pieniądze z bankomatu gdzie miało to być ponoć bezpłatne ale tu uwaga okazało się,jak przysłali mi wyciąg transakcji,że za każde pobranie gotówki z bankomatu policzyli mi 60 złotych!!!!!!!Szlag mnie mało nie trafił,wracając do tematu wziąłem te pieniądze 8000 tys i zacząłem spłacać nie minimum 2 procent ale czasem 5-10 procent miesięcznie i tak minęły dwa lata,myśląc,że już powinienem spłacić tą kasę z nawiązką zadzwoniłem do nich i okazało się,że wpłaciłem im około 10000 tys.złotych ale mam NADAL PRAWIE 8000 TYS DO SPŁATY!!!!!!!Nogi mi się ugięły.Dziś wiem,że nie znając się czy nie mając wiedzy na temat kart,teraz takową posiadam ale jest za pózno ,powinienem wtedy biorąc tę kasę po 50 dniach im oddać w całości ale czemu nikt mnie o tym nie poinformował,niby mój błąd ale ile można spłacać 8000tys złotych na dzień dzisiejszy oddałem Tym -ą 18000 TYS.ZŁOTYCH!!!!!!!! I ostatnio nawet proponowali mi ugodę czyli żeby załatwić sprawę musiałbym,taka była sugestia tego pana z banu wpłacić im 6000tys czyli łącznie za 8000tys musiałbym im oddać 24000TYS.ZŁOTYCH!!!!!!Przypomina mi to działalność mafii kto raz pożyczył od nich pieniądze to nie był ich w stanie oddać.Zastanawia mnie gdzie jest Państwo,które powinno chronić swoich obywateli przed takimi praktykami dla mnie mafijnymi w imieniu prawa,gdzie jest granica łupienia Przez ten bank swoich klientów.Uważam siebie za uczciwego człowieka,pracowitego i bardzo dobrego fachowca w swoim zawodzie,który wiązał jakieś nadzieje w na życie w Polsce ale przez ten GE MONEJ BANK jestem skreślony w bankach i nie mogę się rozwinąć i wypłynąć na szerokie wody.Myślę,że nie jestem jedyny w Polsce w tej sytuacji gdzie bank podciął człowiekowi skrzydła.Jeśli znajdą się chętni by zbiorowo w sądzie walczyć z tym bankiem,bardzo chętnie się przyłączę do tego trzeba położyć kres takiej mafijnej działalności.I nie ważne,że jest to bank myślę,że nikt nie ma prawa tak niszczyć ludzi zwłaszcza jeśli nie działali w złej wierze.Pozdrawiam wszystkich poszkodowanych i podaję swój mail.dla chętnych do korespondencji. mareczek289@wp.pl