GE Money Bank-a spłata kredytu

Wszystko na temat kredytów gotówkowych. Kredyty konsumpcyjne, pożyczki hipoteczne przeznaczone na dowolny cel. Kredyty bez zaświadczeń.

napisał bart » 2007-11-21, 16:39

również mnie to zainteresowało... :?: przecież wszystko powinno byc udokumentowane czyli wypłaty itp itd na bilingu miesięcznym.... :?: :?: :?:
bart

napisał mana75 » 2007-12-16, 19:41

to faktycznie dziwne, że aż tak duża kwota urosła ;> ja właśnie rozważam wzięcie kredytu bez zaświadczenia o dochodach w ge money. nie znam jeszcze szczegółów, ale na dniach mam zamiar to zrobić. jeśli ktoś coś wie na ten temat, to chętnie posłucham.pozdraiwam.
mana75

napisał bart » 2007-12-18, 15:55

W sumie to GE MA teraz ofertę 5% zwrotu odsetek z kredytu... :)
bart

Wazeliniarze

napisał Mister K » 2008-07-25, 07:12

Bart i Majk, jakoś wcale Wam nie wierzę, najwyraźniej jesteście pracownikami GE Money Bank. W Polsce na chwilę obecną nie ma banku który zasłużył by sobie na takie superlatywy o jakich Wy piszecie, jest natomiast bardzo dużo banków lepiej notowanych, więc może dajcie sobie spokój (nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu i to widać w Waszych postach - nadgorliwość). Wszystkie banki w Polsce ocierają się o lichwę i tak samo jest z tym bankiem, klient decydując się na kredyt musi sobie zdawać sprawę, że nikt mu pieniędzy darmo nie da. GE jest takim samym bankiem jak inne, rzekłbym że bryluje gdzieś po środku stawki, no może w czołowej jej części (oczywiście na plus). Nie zgadzam się też z głosami na nie, bo to jest szkalowanie, najpierw trzeba się przyjrzeć sobie, czy na pewno wszystko było w porządku. Nie wiem czy wiecie ale z każdym bankiem można się dogadać i w przypadku chwilowych trudności ze spłatą możemy uzyskać prolongatę spłaty, oczywiście nie notorycznie, ale trzeba rozmawiać z bankiem zanim nie zapłacimy jakiejś raty.
Mister K

napisał dymanybyGE » 2008-08-14, 11:34

przez pierwsze miesiące było ok spłacałem raty i nadal spłacam ale im bliżej końca to ściągają każdą złotówkę kary, zero kontaktu z klientem na maile.
Czasami wpłaciłem ratę dwa, trzy dni po terminie i zero upomnienia czy też kary (a jest 25zl za opóźnienie). Teraz wystarczy 1 dzień i wysyłają list gończy. Mało tego, nawet jak wpłaciłem ratę w banku GE (czyli bez transferu miedzy bankami) po kilku dniach otrzymuję SMS-y dlaczego nie płacę raty. Po raz kolejny nakładają karę 25 zl za opóźnienie i nie ma co marzyć ze uda wam się oficjalnie załatwić przełożenie daty spłacenia raty. Nie ma z nimi dyskusji. ODRADZAM. Jest tyle teraz fajnych banków i dziwię się że w dobie takiej konkurencji tak traktuje się klienta.

Dymany przez GE
dymanybyGE

napisał StiVeQ » 2008-09-04, 08:05

Zastanawia mnie jedno, czy jeśli Ty byś pożyczył komuś 1000 zł i ma dzień oddana raty wychodzi na 12 każdego miesiąca( 10 bierzesz wypłate) nagle ktoś Ci nieoddaje pieniążków w terminie co robisz ? denerwujesz się bo nieodzyskasz swojej kasy tez zapewne byś naliczył kare jeśli byś miał taką możliwośc.

Ja w Ge Money mam 3 umowy na zakup towarów i usług, płace w terminie a nawet przed nim (2-3 dni) i niemam żadnych problemów. Najlepiej to założyć sobie usługe internetową www.ge24.pl gdzie na bierząco można śledzić wpływy na Twoje kredyty.

a co do przesunięcia terminu płacenia to w każdym banku jest taka mozliwośc tylko trzeba się pofatygować do nich i porozmawiać a nie niepłacić i później mieć pretensje że bank co kolwiek nalicza, jeśli masz problemy z płynnością finansową przed płaceniem raty zapłać 2 na raz będziesz miał miesiąc spokoju (wszystko możesz śledzić w seriwsie internetowym) ja tak wiele razy robiłem i teraz najbliższą rate mam płacić np: w grudniu.

Pozdrawiam
Ireneusz Walczak
StiVeQ

napisał barbi600 » 2009-09-08, 18:07

to ja wam cos powiem
ten bank to tylko odsetki potrafi i kary dawac
nigdy nie dowiesz sie za co masz coraz wiecej do splaty
idac wplacic nawet rate nie masz wgladu do swojego rachunku...
tylko infolinie
a teraz do tego wplacilam 1000 zl i ich nie ma...
zaginely? :?:
barbi600

napisał oooo » 2010-04-14, 18:00

bardzo możliwe niedowiarku oni mają swój "system liczenia" weź kredyt to zobaczysz !!!nie zapomnij o karcie z którą nie dojdziesz doładu ...
oooo

Poprzednia strona