jaki kredyt jaki bank..

Wszystko na temat kredytów gotówkowych. Kredyty konsumpcyjne, pożyczki hipoteczne przeznaczone na dowolny cel. Kredyty bez zaświadczeń.

jaki kredyt jaki bank..

napisał ynka » 2010-07-28, 18:10

witam staram się o kredyt w kwocie 6 tys zł na 48 miesięcy...
mam 26 lat i jestem żonaty żona obecnie nie pracuje, mieszkamy z rodzicami...
mam umowę na czas nieokreślony moje zarobki to 1300-1400netto miesięcznie...
czy mam szansę uzyskać kredyt i w jakim banku by dostać go w miarę szybko..w ciągu tygodnia...
ynka

napisał rodzynek2 » 2010-07-28, 19:56

Po pierwsze, pytaj w banku w którym masz konto bankowe. Dla stałych klientów z kontem zazwyczaj są uproszczone procedury ponieważ w historii konta już są widoczne stałe dochody. Dobrze jest też mieć dobrą historię kredytową

Mam też dobre doświadczenia z Lukas Bankiem i Alior bankiem, właśnie miałem u nich konto i decyzje miałem na drugi dzień po doniesieniu potwierdzenia o dochodach i umowie na czas nieokreślony, do firmy nikt nie dzwonił, żeby sprawdzić. Wiem też, że Alior sprawdzał BIK, a Lukas nie.

Nie polecam ING. Długa procedura, brak jednej osoby, która się tym zajmuje i za każdym razem trzeba tłumaczyć co i jak.
rodzynek2

napisał lukaszsikora » 2010-08-06, 17:47

Zgadzam się z rodzynek2, najlepiej skontaktuj się z bankiem w którym już masz konto. Przy takich dochodach, regularnie wpływających na konto raczej nie powinno być problemu z kredytem.
lukaszsikora