Kredyt konsolidacyjny.Pomocy!

Wszystko na temat kredytów gotówkowych. Kredyty konsumpcyjne, pożyczki hipoteczne przeznaczone na dowolny cel. Kredyty bez zaświadczeń.

Kredyt konsolidacyjny.Pomocy!

napisał BaraP » 2010-03-11, 11:15

Witam.
Kupiłem mieszkanie do remontu kapitalnego.W zeszłym roku zaciągnąłem w różnych bankach kredyty gotówkowe na kwotę ok 75 tys złoych na remont tego mieszkania.
W lutym wystapiłem do banku o konsolidację hipoteczną kredytów gotówkowych. I tu zacął sie koszmar.Banki odmówiły mi podpisania umowy ze względu na BIK.
Zdolnośc kredytową posiadam. Mam wystarczające zbezpieczenie w postaci nieruchomości, a kredytu nie mogę uzyskac.Zwracałem sie do bamków w których mam kredyty gotówkowe , jednak spotkałem się z odmową.Nadmieniam iż informacje w BIK nie dotycza tych kredytów które zaciągnołem na remont tylko jakis opóznien z przed kilku lat.W chwili obecnej nie stac mnie na spłate kredytów gotówkowych.
Byłem pewien ,że jeżeli uzyskałem kredyty gotówkowe to jestem czysty w BIK.
Czy inaczej sa traktowane kredyty gotówkowe a inaczej hipoteczne.
Co teraz ma zrobi? Nidługo zapukaja do mnie komornicy.
Prosze o pomoc.
BaraP

napisał moli211 » 2010-03-12, 15:03

Witam!
Jakiej wysokości dochód ma Pana gospodarstwo domowe? Może będę w stanie pomóc dla Pana.
Pozdrawiam
moli211

napisał MoherowyBeret » 2010-03-12, 15:51

Spokojnie najważniejsze jest nie wpaść w panikę. Strach ma duże oczy. Ja bym wszystko podliczył i udał się z gotowymi wnioskami do innych banków. BIK to jeszcze nie wszystko skoro posiada Pan zdolność kredytową.
MoherowyBeret

Kredyt

napisał BaraP » 2010-03-14, 12:50

Moje dochody kształtują si na poziomie 3 tys netto.
Składałem juz 6 bankach i wszędzie spotałem sie z odmową
BaraP