NawiÄ…zanie do kary dla Raifaisen Bank

Wszystko na temat kredytów gotówkowych. Kredyty konsumpcyjne, pożyczki hipoteczne przeznaczone na dowolny cel. Kredyty bez zaświadczeń.

NawiÄ…zanie do kary dla Raifaisen Bank

napisaÅ‚ pjasinski25 » 2010-09-14, 21:06

A więc wczoraj usłyszałem o karze dla Raifaisen Banku za kilkukrotne pobieranie oplaty za monity wysylane do klienta.
W temacie chcialem nawiazac do mojej sprawy i uzyskac wszelkie info by zalatwic ta sprawe napewno nie po mysli banku.
Moj kredyt w kazdym miesiacu ma opoznienie ok 7 dni ze wzgledu na roznice w datach splaty a wplynieciem mojego dochodu na moje konto. Ostatnio raz zdarzylo ki się ominąc jedna rate i oczywiscie co za tym idzie po 2 miesiacach otrzymalem pismo nawiazujace do splaty zadluzenia w wyznaczonej kwocie 434 zł(rata wynosi niecałę 210zł) w terminie 7 dni od jego otrzymania, a wiec kwota razem z odsetkami karnymi.
Kwote zaplacilem w wyznaczonym czasie.
Po 3 dniach od tego ajpierw otrzymalem tel. z banku o kolejnym zadluzeniu w wysokosci 84 zł, co okazalo się jest to kwota za monity wysyłane do mnie przez bank wraz z odsetkami wynikajace z ich nieplacenia. Finalnie zauwazylem ze jestem okradany w ten sposob od dluzszego czasu.
Moje pytanie jest nastepujace: czy jesli rajfajsen Bank otrzymal kare za kilkukrotke pobieranie oplat za te same monity wysylane za niesplacanie KART KREDYTOWYCH to czy moj kretyk gotowkowy tez zalicza siÄ™ do tego typu oszustwa?
Będe wdzieczny za wszelka pomoc.
Pozdrawiam
pjasinski25

napisaÅ‚ pjasinski25 » 2010-09-28, 15:00

Widze że nikt nie jest w stanie odpowiedzieć mi na banalnie proste pytanie umieszczone w poście.
Szkoda...
pjasinski25

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości