PKO SA - zdecydowanie NIE !

Wszystko na temat kredytów gotówkowych. Kredyty konsumpcyjne, pożyczki hipoteczne przeznaczone na dowolny cel. Kredyty bez zaświadczeń.

napisaÅ‚ Safet » 2010-07-07, 10:36

PKO SA to przestarzala struktura. Zadne dogodne warunki tego nie nadrobia.
Kilka faktow z kredytu ktory tam bralem :
- zagubienie aneksu do umowy przez PKO SA - zero przeprosin, zero reakcji
- Pani jedzaca kanapke - czekanie na obsluge 15 min
- oczekiwanie na informacje zwiazane z pobranym kredytem (ktorych sie jest wlascicielem) - 2 tygodnie po czym trzeba za to sporo zaplacic (nawet pareset zlotych)
- nie maja gotowych formularzy - wszystko zlatwia sie na odrecznie pisanych dyspozycjach - najmniejszy blad w dyspozycji (nazwanie czegos inaczej niz w nomenklaturze bankowej) skutkuje jej odrzuceniem; przyklad chcialem splacic zaciagniety kredyt - potrzebuje informacji o saldzie - oczekiwanie 2 tyg po czym sie dowiaduje ze poprosilem o info odnosnie rachunku do splaty bezposredniej a u nich sie to nazywa inaczej - wiec informacji po prostu nie otrzymalem i kolejne 2 tygodnie i kolejne oplaty
- przesylanie przez PKO SA dyspozycji zwykla poczta pomiedzy oddzialami (dobrze ze nie golebiem)
- zero profesjonalizmu w obsludze (ma sie poczucie ze nikt nic nie wie i wszyscy maja Cie w d....)

KREDYT w PKO SA to strata nerwow, czasu i pieniedzy !!!
Safet

PKO SA

napisaÅ‚ kolejarz » 2010-07-12, 07:16

Polakom wydaje się że skoro bank duży to musi być prężny. A tymczasem już od wejścia okazuje się ze "specjalistki" banku ustalają przez 10 min która ma się sprawą zająć. Człowiekowi już się odechciewa ganiając z piętra na piętro a potem jest tylko gorzej. "Specjalistki" podają inne warunki kredytowe niż jest w rzeczywistości. Oczekiwanie tygodniami i brak kompetencji to wizytówka tego banku
kolejarz

napisaÅ‚ pjasinski25 » 2010-09-28, 15:03

Szkoda słów na ten bank, ze względów moralnych jak i finansowych.
Potrafią jako jedyny chyba na świecie bank pobierać odsetki od wystawionych MONITÓW!!!!
pjasinski25

PKO

napisaÅ‚ dorka27 » 2010-11-06, 20:47

po pierwsze tam każda pani mówi co innego
nie wspomnę o tym ,że czekać trzeba na głupie 2000 tygodniami
Mam tam konto i nic mi się nie należy nie mogę wziąć kredytu bo nie mam zdolności kredytowej a swoją drogą to dziwne bo mam firmę i niezłe zarobki i parę kredytów w innych bankach spłacane na bieżąco a tam jak zwykle coś.do du........y z tym bankiem
dorka27

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość