KOPIUJE ZAPYTANE DO EKSPERTA Z WITRYNY NASZEDLUGI.PL
PROSZĘ O WYPOWIEDZ FORUMOWICZÓW
Witam, posiadam kredyt "na miare" w polbanku i mam z tego tytułu problemy.
Otóż była sytuacja że nie miałem pracy przez 3-4 miesiące miałem problemy ze spłacaniem był również telefon od pani z windykacji z pytaniem " Czy mój tatuś nie nauczył mnie płacić długów" ale nie chce z tym walczyć bo podejrzewam że byłaby to walka z wiatrakami, ale mam dwa pytania.
1 - Zawsze wydawało mi się że jeżeli mam termin płatności do np: 11 - stego każdego miesiąca to jeżeli wykonam przelew tego 11-stego to zaliczy się jako zapłacone w terminie, otóż w/g Polbanku ja mam zapewnić żeby danego 11-stego były zaksięgowane środki. Skąd ja mam wiedzieć jak działa księgowość w polbanku? skąd ja mam wiedzieć ile będzie szedł przelew z innego banku. Jeżeli nie dojdą pieniądze na czas 12-stego dzwoni polbank i każe doliczać opłate za przekroczenie terminu.
2 - Chce wykasować swój numer telefonu z bazy Polbanku ponieważ mam dosyć ciągłych telefonów czyli: 11-stego - czy wpłacił pan należną rate, 12 -stego - czy napewno wpłacił pan rate, 13 -stego - DZIĘKUJEMU ZA UREGULOWANIE WPŁATY, PROPONUJE NOWY PRODUKT!!! no żyć poprostu się nieda!! Prosiłem telefonicznie żeby przesyłac mi listy, e-maile ponieważ nie moge w dzień odbierać telefonu bo praca mi na to nie pozwala, mało tego jak uda mi się odebrać telefon z polbanku to zostaje oskarżony że unikam kontaktu z bankiem i zerwą ze mną umowe kredytową. Jak udało mi się zlikwidować z tej bazy numer to zaczeli wydzwaniać do moich dzieci, żony ( telefony zarejestrowane są na mnie ) aż wkońcu i tak spowrotem zaczeli dzwonić do mnie. Powiem jedno... RATUNKU CO JA MAM Z NIMI ZROBIĆ??!!

Nowe tematy