POMOCY ING

Wszystko na temat kredytów gotówkowych. Kredyty konsumpcyjne, pożyczki hipoteczne przeznaczone na dowolny cel. Kredyty bez zaświadczeń.

POMOCY ING

napisał nemmesiz00 » 2010-08-05, 13:30

WITAM

Mam nastepujacy problem .
Rok temu bralem kredyt w ing - po przepracowanym roku dostałem bez problemu oferte ing , problem w tym ze gdy Pani ing pytała mnie o okres umowy na kopalni < do kiedy mam umowe podałem 2 lata - przez pomyłke a miałem umowe na rok - wygasła lipca tego roku,

ostatniego lipca dostałem umowe na czas stały nieokreślony .

teraz chciałbym wziąśc w ing kredyt konsolisayjny z dodatkowa gotówka moje pytanie brzmi czy moge iść do ing i skorygowac ten fakt??
jak to ewentualnie zostanie odebrane??

Prosze o mozliwie najszybsza odpowiedz z góry dziekuje
nemmesiz00

jest tu ktosHALO

napisał nemmesiz00 » 2010-08-05, 14:11

HALOO
nemmesiz00

napisał brandmind » 2010-08-06, 11:37

Witam!
Jeżeli starałeś się o kredyt w ING i otrzymałeś go to musiałeś przedstawić zaświadczenie o zarobkach od pracodawcy, gdzie powinno być wyraźnie napisane - wysokość Twoich zarobków oraz rodzaj umowy o pracę, w przypadku jeśli na czas określony to do kiedy. Jeśli otrzymałeś kredyt na oświadczenie to po prostu zapomnij o tym i tak jak będziesz się starał o kredyt konsolidacyjny musisz złożyć zaświadczenie o zarobkach, gdyż ten kredyt na pewno będzie wyższy od poprzedniego. I tak teraz masz umowę na czas nieokreślony. Złożenie wniosku o kredyt konsolidacyjny i zaświadczenia o zarobkach będzie automatycznym skorygowaniem poprzednich danych.

Pozdrawiam, Barbara
Doradca Finansowy Brandmind
brandmind