Problem z kredytem + niejasne decyzje BIK

Wszystko na temat kredytów gotówkowych. Kredyty konsumpcyjne, pożyczki hipoteczne przeznaczone na dowolny cel. Kredyty bez zaświadczeń.

Problem z kredytem + niejasne decyzje BIK

napisał grzew » 2010-05-14, 18:09

Witam! Postaram się krótko opisać swój problem. Chcę wziąć kredyt gotówkowy na kwotę 10 000, jestem zatrudniony na umowę o pracę na czas nieokreślony. Odwiedziłem juz kilka placówek + internet i niestety były jakieś problem, w końcu jeden z pracowników banku przedstawił mi weryfikację przez BIK. Dziwne było to że automatycznie była odmowa udzielenia kredytu w tym systemie a dodatkowo sprawdziliśmy moja historie kreydytów (w bik oczywiście) i każde zoobowiązanie było zpłacane przed terminem ( co było opisanę w systemie BIK), żadych zaległości czy problemów. Pracownik banku nie wiedział jaka może być przyczyna negowania moich wniosków przez nieszczesnny BIK. Moje pytanie: jaki BIK może mieć problem do mnie jeżeli wszystko jest należycie uregulowane, nie posiadam żadnych kart kredytowych i problemów finansowych?? Dlaczego BIK automatycznie odrzuca moje wnioski i jak to rozwiązać?

Z góry dziękuje za odpowiedz.
grzew