Czyli ogólnie mówiąc, nie jest dobrze. Przynajmniej przy wysokiej inflacji. Na dzień dzisiejszy myślicie, że może ona bardzo zachwiać wewnętrznym spokojem inwestorów? ;> Pozdrawiam
Jazerra napisał(a):Z tego co słyszałem to inflacja jest wyższa niż przewidywano, więc tak różowo dla inwestycji nie jest.
Dlatego też myślę że inwestowanie w social lenging jest teraz bardzo dobrym tematem do roważenia przy chcęci inwestycji w fundusz czy lokatę. Należy się dokładnie dowiedzieć co będzie kiedy inflacja okaże się wyższa a z tego co wiem to tak jest niż przewidywano. Na SL można odpowiednio dużo zyskać, ale także należy rozważnie inwestować
Hmmm social lending może być też rozwiązaniem, co do inwestowania bardziej profesjonalnego, to znaczy ukierunkowania się na wyższe sumy pieniędzy, przy braku odpowiedniej wiedzy i doświadczenia. Pozdrawiam
Albo mi zjadło kawałek posta, albo ja coś źle zrobiłem, w każdym bądź razie, miałem na myśli, że przy inwestowaniu dużych sum pieniędzy, warto by skorzystać z pomocy doradcy inwestycyjnego. Zarabiajmy.pl jest przykładem portalu, gdzie można z takich usług skorzystać.
Tu popieram, jeśli nie mamy wiedzy, czasu, bądź chcemy mieć pewność że nasze pieniądze będą pod okiem profesjonalisty, to myślę że nie jest złym pomysłem na współprace właśnie z takimi usługodawcami jak zarabiajmy.pl