Globalfx.pl -Rynek Forex

Ogłoszenia wszelkiego rodzaju a także reklama banków, instytucji finansowych, osób prywatnych.

Globalfx.pl -Rynek Forex

napisał kampos » 2007-11-12, 13:06

www.globalFX.pl - giełda walutowe Forex. Hej warto wchdozić w handel walutami? Słyszałem raczej pochlebne opinie o rynku, gdyż jest podobno bardziej przewidywalny. Zastanawiałem sie i znalazłem taką platformę (link powyżej) i teraz mnie to mocno kusi, co Wy na to?
kampos

napisał ZygfrydK » 2007-11-14, 16:39

wygląda przyjaźnie. Nie widziałem wcześniej tego serwisu, ale jest okwidzę , że globalfx działał juz wcześniej w innych krajach. Co do forexu to rynek wymagający skupienia, ale warty poświęceń:) Trzeba trochę czasu dziennie poświęcić, ale zyskać można sporo.
ZygfrydK

Chcesz zarabiać na walutach?

napisał staran » 2007-11-25, 20:12

Drogie Koleżanki, Drodzy Koledzy

Mam przyjemność zaprosić Was na unikatowe BEZPŁATNE warsztaty dotyczące zasad działania rynku FOREX. Dla mniej wtajemniczonych, wyjaśniam, że FOREX to miejsce, gdzie gramy na walutach w celu osiągnięcia zysku. Czyli, bardzo przyjemne zajęcie:)

Warsztaty organizowane są przez międzynarodową firmę CB Global Trading. Najbliższe zajęcia ruszają w środę 28 listopada w centrum Warszawy.

Więcej dowiecie się ze strony www.globalfx.pl.
Szczegółowych informacji wszystkim zainteresowanym udzielam również poprzez poczte marcinstaranowicz@gmail.com
Zapraszam do skorzystania i zdobycia nowej wiedzy oraz umiejętności.

Łączę pozdrowienia,

Marcin Staranowicz
staran