Toyota bank

Ogłoszenia wszelkiego rodzaju a także reklama banków, instytucji finansowych, osób prywatnych.

konto w Toyocie

napisaÅ‚ alien » 2007-04-16, 17:11

Kimi, nie zastanawiaj sie, tylko otwieraj konto w Toyocie... Mam, to wiem, że julek372 ma racje, potwierdzam to, co napisał- wg mnie niezle warunki (no bo w koncu są nowi na rynku, to muszą czymś zachęcić)...
Pozdawiam.
alien

napisaÅ‚ otello » 2007-04-17, 12:39

Mhm, jestem zadziwiony! Toyota ma bank? I do czegoś więcej niż udzielanie kredytów samochodowych? Aż chyba wejdę na ich stronkę i posprawdzam, bo jako nowy bank pewnie oferuje klientom dobre warunki.
otello

napisaÅ‚ piotrmanager » 2007-06-12, 15:24

Wszystkich zainteresowanych kontem w Toyota Bank zapraszam na stronkÄ™: http://banki.freebox.pl/konta_osobiste.html
gdzie można poznać szczegóły i wysłać wniosek bez wychodzenia z domu.

Toyota Bank oferuje:
Bezpłatne konto osobiste + 5 zł miesięcznie przez cały rok

konto bez opłat
    przelewy przez Internet bez opłat
    wszystkie bankomaty w Polsce bez opłat
    5 zł miesięcznej premii przez cały rok
    oprocentowanie nie niższe niż 2,50%
piotrmanager

TOYOTA BANK

napisaÅ‚ globetrotter » 2007-08-28, 06:57

NAJGORSZA NEDZA JKA SPOTKALO MI SIE SPOTKAC W OSTATNIM CWIERCWIECZU.Totalna klapa-kontakty na poziomie -1(musisz sam dzwonic do nich jesli nawet wina lezy po stronie banku)niedouczony personel infolinii a o mailowym kontakcie radze zapomniec jeszcze przed wyslaniem maila.Niestety nawet po przedstawieniu sytuacji w Zarzadzie banku nic na lepsze sie nie zmienilo. Od 23 lipca czekalem na kuriera,ktory z dokumentami do dnia dzisiejszego nie dotarl-BEZ SLOWA WYJASNIENIA. ZREZYGNOWALEM Z TAKIEGO BANKU DO KTOREGO SOLIDNOSCI TRUDNO MIEC ZAUFANIE-ZDECYDOWANIE NIE POLECAM.
globetrotter

napisaÅ‚ Piotr » 2009-08-25, 22:38

Moja Opinia: zalety: Zalety były przed podpisaniem umowy. Grzeczni, uczynni i wszystkie usługi bez opłat. Po podpisaniu umowy zalety zgineły.
Wady: Wady są na róznych płaszczyznacz: 1: obsługa telefoniczna- niekompetentna, podobnie i serwis internetowy, Sprzedano mi wadliwy produkt, karta debetowa miała wadliwy chip - nikt nie chciał mi jej wymienić - dziś nie mam juz karty ani zapłaconych za nią pieniędzy (czy to kradzież, czy bankowe procedury?). 2. Przed chwilą odktyłem że moja lokata 35 tysięcy jest niedostępna - po prostu jej nie widzę - mam nadzieję że to nie kradzież, lecz jakies kolejne niedopatrzenie obsługi. Jesli będzie inaczej to czeka mnie przeprawa przez policje i prokuraturę.
Rekomendacje: Nikomu nie polecam tego Banku. Brak kompetencji. Jest nastawiony na wyłudzanie pieniędzy, aby nie mówić dobitniej. Ten bank to po prostu samo dno. Miałem pieniądze w róznych bankach, ale takiej miernoty jeszcze nigdy nie spotkałem!!
Piotr

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości