Bank Pocztowy - Konto Standard - Opinie, Oceny, Pytania

Przeczytaj Opinie osób, które już mają konto osobiste w danym Banku. Poznaj wszystkie ukryte opłaty i prowizje. Zadaj pytanie odnośnie oferty danego banku.

Bank Pocztowy - Konto Standard - Opinie, Oceny, Pytania

napisał admin » 2009-06-10, 01:17

Czy warto założyć konto bankowe Pocztowe Konto w Banku Pocztowym? Czy są jakieś ukryte opłaty i prowizje? Czy karta do konta jest darmowa? Jak jest z wpłatą i wypłatą pieniędzy?
Opisz swoje doświadczenia z Bankiem i wyraź swoją opinie o kontach osobistych Banku Pocztowego (Pocztowe Konto STANDARD, Pocztowe Konto PLUS, Pocztowe Konto NESTOR).
Zadaj pytanie odnośnie danego konta banku Pocztowego.

Konto Standard Bank Pocztowy - Podstawowe parametry:

Załóż konto
Zobacz szczegóły

admin
Administrator

ZŁA OPINIA

napisał alinka636 » 2011-02-01, 01:03

wszystkoby się zgadzało w tym banku pozatym ,że niedają pieniędzy na dowód pomimi że masz w tym banku konto i pieniądze
alinka636

konto w banku pocztowym

napisał Studenciak » 2011-03-13, 02:18

Posiadam konto w Banku Pocztowym i nie jestem z tego zadowolony dlatego zmieniam konto na inny bank.
Dlaczego? Otóż wyplacam co drugi dzien z konta 20 zlotych i po sprawdzeniu stanu konta nie brakuje 20 zł tylko 24 zł. Za każdą wypłate naliczaja 4 złote prowizji. Ludzie nie zakładajcie konta w tym banku! Zeruja tylko na naszej naiwnosci.
I tego zycze bankowi pocztowemu!
Studenciak

napisał hotarti » 2011-03-16, 19:30

naucz się czytać tabelę opłat i prowizji a dopiero później krytykuj
hotarti

ok

napisał bambi » 2011-05-24, 09:12

Ja mam konto ROR Standard i Konto Oszczędnościowe i jestem zadowolony. Jak się wypłaca z ROR-u pieniądze tylko na dowód na poczcie i nie ma sie karty do bankomatu, to konto jest zupełnie darmowe, a jeśli ma sie kartę, to płaci się 4 PLN za posiadanie, a posiadać nie trzeba. A Konto Oszczędnościowe też jest ok, 4% w skali roku, jest to jedno z lepszych oprocentowań kont oszczędnościowych w kraju. Także naprawdę polecam Bank Pocztowy, i piszę to jako zwykły szary klient tegoż banku :)
bambi

Bank pocztowy - lokaty

napisał kamilg011 » 2011-06-26, 16:22

czesc,

dla mnie bank pocztowy jest bez sensu... poczta chce sie utrzymac na rynku tylko dlatego powstał bank pocztowy

natomiast warto brać tam lokaty:) naprawdę są w czołówce chcicaż nikt o tym nie pisze:)
obsługa usług na poczcie woła o pomstę do nieba..

- ale teraz nie ma tej pani.... proszę przyjść później... tylko się pociąć

pozdrawiam
kamilg011