napisał Dariu » 2012-01-10, 13:56
Dzisiaj były problemy z logowaniem się na konto przez internet. Próbowałem się zalogować i mi zablokowało dostęp. Mam "wygodnie' połączone pod jednym loginem konto osobiste i firmowe, tylko że dzisiaj ta wygoda kosztowała mnie kupę nerwów, połączenia telefoniczne do banku które niczego nie załatwiły i jeszcze będzie mnie kosztować jutro dalsze problemy bo nie mogę ściągnąć wpłat i wysłać ludziom przesyłek, bo bank ma zasrane procedury. Kazali mi użyć telekodu którego nigdy nie używam więc go nie pamiętam, a identyfikacji na podstawie innych informacji ten bank nie prowadzi. BARDZO potrzebowałem tego dostępu dzisiaj i zostałem przez bank zostawiony na lodzie, zawiniłem tym że nie pamiętałem miliona kodów które trzeba pamiętać mając konto w CA, ale gdyby nie problemy z logowaniem które są winą banku, problemu by nie było. Obsługa ma klienta w dupie, liczą się tylko ich procedury nie klient. Dlatego jutro likwiduję konto firmowe w tym banku a pierwszym pytaniem w nowym banku będzie jakie są procedury w przypadku zablokowania dostępu przez net, bo ja potrzebuję gwarancji że będę mógł ten dostęp odblokować telefonicznie w każdej chwili inaczej niż kretyńskim kodem których nigdy sie nie pamięta, nie chcę być niewolnikiem jakichś kodów a posiadanie konta w CA jest z tym równoznaczne. Jestem mega wk%$&ny na ten bank.