EuroBank - Konto Standard - Opinie, Oceny, Pytania

Przeczytaj Opinie osób, które już mają konto osobiste w danym Banku. Poznaj wszystkie ukryte opłaty i prowizje. Zadaj pytanie odnośnie oferty danego banku.

EuroBank - Konto Standard - Opinie, Oceny, Pytania

napisał admin » 2009-06-09, 23:06

Obrazek

Czy warto założyć konto bankowe Standard w EuroBanku? Czy są jakieś ukryte opłaty i prowizje? Czy karta do konta jest darmowa? Jak jest z wpłatą i wypłatą pieniędzy?
Opisz swoje doświadczenia z Bankiem i wyraź swoją opinie o koncie Standard.
Zadaj pytanie odnośnie oferty konta bankowego w EuroBanku.

ObrazekTabela opłat i prowizji
admin
Administrator

EUROBANK

napisał Mk » 2009-07-09, 15:37

Eurobank szczyci się świetnym hasłem reklamowym... "Co jeszcze możemy dla Ciebie zrobić ?" No tak szkoda tylko że to tylko hasło reklamowe. Fakty są zupełnie inne. Wieczny problem z załatwieniem spraw, a przede wszystkim odmowa załatwienia najprostszego RORu bez podania przyczyny. Zażalenia nie uwzględniają, a skargi nie ma nawet u kogo złożyć, bo nikt nie zastępuje kierowniczki, której akurat nie ma. Podstawowa rzecz - podczas załatwiania spraw chowanie dowodu torzsamości do szuflady - SKĄD TAKIE STANDARDY ? A żeby było śmieszniej - wszyscy zasłaniają się procedurami...

W innym oddziale ROR założono bez żadnego kłopotu, zatem pracownik pojął osobistą decyzję, a wszyscy i na infolini i doradcy odpowiadają, że to Bank.

Osądźcie sami - Czy ktoś chce mieć problemy z własnymi pieniędzmi, czy woli spać spokojnie. Ja zrezygnowałem w tym samym dniu.
Mk

w sprawie eurobanku

napisał zetzet1973 » 2012-01-07, 18:50

witam wszystkich..., ja nie omieszkam dodać, że w sprawie eurobanku nie mam negatywnych uczuć, a jeśli chodzi o szczegóły to miałem kredyt w euro..., zamknąłem go przed czasem upłynięcia terminu spłaty i o dziwo dostałem w terminie swoje nadpłacone ubezpieczenie, z tym, że teraz otworzyłem konto dbNet i pragnę za wszelką cenę zamknąć konto w eurobanku, a jeśli napotkam na jakieś kłopoty to daję słowo, że pójdę do radcy prezydenta żeby mi pomógł..., i nie mam czasu jak co niektórzy żeby się bawić w utarczki z Tym Bankiem, z całym szacunkiem, ale nie ze mną te numery bruner...
zetzet1973