JW , lubisz nie przespane noce , nadużywasz słów na k..., sk..-y , masz za dużo kasy - idż do Getin po kredyt , ich menago zarabiaja ponnad 10 tys na miesiąc dowody :
1. menago opowiada o wynagrodzeniu: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3602159&start=1080
17.07.2010] 10:59
praca w Getinbanku
W Getinbanku jak w każdym banku, Cisną, duszą, męczą człowieka. Ale nie bez kozery w ogłoszeniu piszą, że opczekuja realizacji zdań sprzedażowych, pozyskiewania klientów itd. Wszystko jest podorządkowane sprzedaży i realizacji planów. Jeżeli ktoś mysli, ze bedzie mógł sobie siedzieć i czekać aż klient sam przyjdzie i powie, ze chce to i to, to sie srogo zawiedzie. Ale jak dla mnie nie ma w tym nic dziwnego, wszędzie tak jest. Praca w banku to typowa, agresywna sprzedaż. Atmosfera w tej chwili jest mocno napięta, ale Jeżeli ma sie silna motywację, to naprawdę można dobrze zarobić. W tej chwili u mnie w Poku nikt nie zarabia mniej niż 5000 -6000, a jeżeli już tyle zarabia to dlatego, że miał słabszy miesiąc. Plany do zrobienia przy włożeniu rzetelnego wysiłku.
Wiele tez zależy od zespołu w jakim przyjdzie Wam pracować ile tzw. Jęczących i narzekających "gwiazd" przyjdzie Wam codziennie wysłuchiwać. Jaki bedzie menedźer, czy będziecie sie wspierać, czy tylko pogryzać.
Perspektywy zarobkowe świetne, jednak trzeba sobie uświadomić, iż nie ma nic za darmo. Prze zostatnie miesiące zarabiam 10000 wzwyż, mnie to motywuje... aczkowliek podstawy marniiutkie - 1800 do 2000 u nas. Reszta zalezy tylko i wyłacznie od nas samych.
i tu
http://www.forum-kredytowe.pl/tematy3/b ... 84,170.htm