Lencewicz napisał(a):Przeniosłem konto do Getin Banku i założyłem pakiet e-Getin. Dostęp do konta przez internet, brak opłat stałych, darmowa karta pod warunkiem płatności bezgotówkowych 300zł miesięcznie, darmowe przelewy, wysokie oprocentowanie lokat i konta oszczędnościowego mówią same za siebie. Dodatkowo przy każdej zmianie salda otrzymuję powiadomienie SMS. Wygoda i to całkiem darmowa.
Poprzedni mój bank PKO BP podniósł w maju opłatę roczną za kartę o 100% i pobierał opłaty za utrzymanie konta, bankowość elektroniczną, i przelewy. Zgroza jak pomyślę ile pieniędzy pobrali mi przez te kilkanaście lat tylko za to że miałem u nich konto.
Pozdrawiam
Hulk napisał(a):jedno wielkie Oszustwo.
Oszukiwanie klienta w każdym calu. Przy zakładaniu lokaty,nikt nie informuje o jakichkolwiek dodatkowych
kosztach. Brak poszanowania klienta. Za każdy miesiąc lokaty trzeba zapłacić 4,90 o których nikt nie informował.
Po likwidacji lokaty po kilku miesiącach przychodzi upomnienie o zaległościach plus koszty upomnienia 25 zł.
Radzę się porządnie zastanowić przed zakładaniem jakiejkolwiek lokaty, Pan Piotr Fronczewski nie o wszystkim
mówi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość