Getin Bank - Konto e-GETIN - Opinie, Oceny, Pytania

Przeczytaj Opinie osób, które już mają konto osobiste w danym Banku. Poznaj wszystkie ukryte opłaty i prowizje. Zadaj pytanie odnośnie oferty danego banku.

Getin Bank

napisał Domino » 2011-10-17, 13:18

Ja jestem zadowolona z konta w Getinie. Mialam poprzednio w dwoch innych bankach i ukryte oplaty czy prowizje spowodowaly, ze zaczelam szukac innego. otwarcie konta jest zupelnie bezplatne, nie ma ograniczen przy wplatach i wyplatach z konta, za co tez nie sa zabierane odsetki. oprocentowanie 4%, wiec calkiem niezle. w kazdym razie mi wystarcza. nie rozumiem wiec niezadowolenia co niektorych tutaj.
Domino

Oszuści z GetinBanku

napisał dusia123 » 2011-10-21, 10:22

Nie wierzcie tej Pani ,tak niekompetentnych pracowników chyba nie ma w żadnym innym banku! Typowe blondynki żerujące na niewiedzy ludzi z uśmiechem nr 5 na twarzy i mają nas głęboko i nasze problemy. Mam wrażenie, że im płacą za każdego oszukanego człowieka. Dno totalne a zwłaszcza w Tychach, omijajcie ich kilometrami!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
dusia123

nabity przez getin

napisał koleszt » 2011-10-26, 14:33

witam
jestem jednym z wielu ktory jest nabity w pareto ,natomiast juz dawno zrezygnowalem z konta w getinie bo co chwila cos zmieniaja oczywiscie na niekorzysc klijentow ,poto by wyciagnac z tego kase , lokaty rowniez to jeden chlam bo musialem wyciagnac pieniadze w tym konkretnym dniu ,jesli nie to sie automatycznie przedluza i za zerwanie sie placi kare.
mam nadzieje ze wkoncu urzad ochrony konsumenta wezmie sie czarneckiemu do dupy
koleszt

rozbawiłeś mnie

napisał sttr » 2011-10-31, 19:36

Lencewicz napisał(a):Przeniosłem konto do Getin Banku i założyłem pakiet e-Getin. Dostęp do konta przez internet, brak opłat stałych, darmowa karta pod warunkiem płatności bezgotówkowych 300zł miesięcznie, darmowe przelewy, wysokie oprocentowanie lokat i konta oszczędnościowego mówią same za siebie. Dodatkowo przy każdej zmianie salda otrzymuję powiadomienie SMS. Wygoda i to całkiem darmowa.
Poprzedni mój bank PKO BP podniósł w maju opłatę roczną za kartę o 100% i pobierał opłaty za utrzymanie konta, bankowość elektroniczną, i przelewy. Zgroza jak pomyślę ile pieniędzy pobrali mi przez te kilkanaście lat tylko za to że miałem u nich konto.
Pozdrawiam

pewnie jesteś pracownikiem GETIN banku i dostałeś za wpis :D a w PKO PB nie potrafiłeś założyć prawidłowego konta, ja mam bez opłat. Getin to pierwsza liga oszustów
sttr

oszustwa w lokatach

napisał Hulk » 2011-11-03, 21:21

jedno wielkie Oszustwo.
Oszukiwanie klienta w każdym calu. Przy zakładaniu lokaty,nikt nie informuje o jakichkolwiek dodatkowych
kosztach. Brak poszanowania klienta. Za każdy miesiąc lokaty trzeba zapłacić 4,90 o których nikt nie informował.
Po likwidacji lokaty po kilku miesiącach przychodzi upomnienie o zaległościach plus koszty upomnienia 25 zł.
Radzę się porządnie zastanowić przed zakładaniem jakiejkolwiek lokaty, Pan Piotr Fronczewski nie o wszystkim
mówi.
Hulk

Oczywiście chodzi o Getin Bank

napisał Gość » 2011-11-03, 21:25

Hulk napisał(a):jedno wielkie Oszustwo.
Oszukiwanie klienta w każdym calu. Przy zakładaniu lokaty,nikt nie informuje o jakichkolwiek dodatkowych
kosztach. Brak poszanowania klienta. Za każdy miesiąc lokaty trzeba zapłacić 4,90 o których nikt nie informował.
Po likwidacji lokaty po kilku miesiącach przychodzi upomnienie o zaległościach plus koszty upomnienia 25 zł.
Radzę się porządnie zastanowić przed zakładaniem jakiejkolwiek lokaty, Pan Piotr Fronczewski nie o wszystkim
mówi.

Oczywiście chodzi o Getin Bank
Gość

konto

napisał stanisławorzechowski » 2011-11-14, 21:10

To jakaś paranoja założenie konta trwa dwa miesiące infolinia ciągle zajęta. Dałem się skusić na założenie konta przez konsultanta. Teraz mam konto pobierają opłaty, karty nie można uruchomić, nie można się dodzwonić. czy ktoś ma podobne problemy z kontem
stanisławorzechowski

beznadziejne konto

napisał ROZCZAROWANA » 2011-11-28, 20:03

Bank beznadziejny. Konsultanci owszem bardzo mili, ale nie potrafia zalatwic spraw. Pieniadze znikaja z konta. Czekam juz na wyjasnienie 4 dni. Podobno system przetwarza zakladana lokate i dlatego nie widac jej na koncie. NIE POLECAM. OSZUKUJA!!!!!!!!!!!!
ROZCZAROWANA

Obawiam sie o bezpieczeństwo- lokaty online

napisał AgaWawa » 2011-11-30, 15:45

Założyłam kilka lokat. Dostałam kody do logowania. Wszystko było dobrze przy pierwszym logowaniu. Przy kolejnym konto było już zablokowane. Dzwoniłam na infolinie, bezskutecznie. Kilkadziesiąt minut czekania i ciągle zajęte. Poprosiłam o kontakt przez zakładkę na stronie, to Pani z Getinu powiedziała, że przykro ale tylko infolinia. Inaczej nic nie załatwię. nawet nie wiem co dzieje się z moimi pieniędzmi.......
AgaWawa

dranie

napisał krzych » 2011-12-13, 09:23

dranie z getinonlaine przysyłają umowe która jest papierem toaletowym,co innego w umowie,a co innego w rzeczywistości.
krzych

Poprzednia stronaNastępna strona