kredyty
napisaÅ‚ wojas78 » 2011-03-07, 17:52
Ja ma konto już 10 rok. Można powiedzieć, że jestem stałym klientem. Od tego czasu mam na koncie regularne wpływy. Nigdy nie miałem nie spłaconych zaległości - wszystko było spłacane na czas (a miałem debety, kredyt odnawialny). Teraz chciałem ponownie wziąść kredyt odnawialny - pilnie potrzebowałem pieniążków. Mimo, że z automatu pokazało mi, że mogę się starać o 9 900,00zł chciałem wziąść "tylko" 4500,000zł - wniosek po 1 dniu został rozpatrzony odmownie, następnie złożyłem wniosek na 3500,00zł - również po 1 dniu został rozpatrzony odmownie (oczywiscie za obydwa wnioski kasę pobrali). Więc po co jest ta wstępna weryfikacja jeżeli nie można otrzymać nawet 35% z niej ? Ale nic to z uwagi, że naprawdę potrzebuje pilnie gotówki złożyłem wniosek na kartę kredytową na kwotę 3500,00 (oczywiście weryfikacja pokazała, że mogłem sporo więcej) - otrzymałem 3300,00. Natychmiast po otrzymaniu dokumentów ode mnie mieli podpisać umowę i środki miałem mieć dostępne na koncie a czekać tylko na kartę - miało być natychmiast a trwa to już prawie tydzień (nie mówiąc o tym ,że po wysyłce podpisanej przeze mnie umowy, zadzwoniła miła Pani, żebym wysłał im jeszcze zaświadczenie o zarobkach bo jednak potrzebują - wcześniej nie było o tym mowy - a przecież mam regularne wpływy na konto i moga sobie spokojnie sprawdzić czy dane, które podałem są prawdziwe ) . W tej chwili jestem bliski żeby zmienić bank - nie spodziewałem się, ze mozna traktować tak stałych i rzetelnych klientów. Pozdrawiam