napisał Polecam » 2010-12-09, 22:53
No wiesz Deutsche Bank ma jeszcze mniej bankomatów i co z tego; to nie wyliczanka, który bank ile ich ma. Nie lubisz tego banku i już. Mi się jeszcze nie zdarzyło być niemile obsłużonym w tym banku, a i wszystko co chciałem to w nim załatwiłem. Jest to mój podstawowy bank i nie zamierzam z niego rezygnować. Jedyne co mi przeszkadza to płatne polecenie zapłaty i to tyle minusów ode mnie. Dziwi mnie jeszcze, że ktoś może mieć problemy z obsługą tego konta przez internet w tym sami pracownicy, bo akurat z taką prostotą obsługi się jeszcze nie spotkałem. Nawet matka chciałaby w taki prosty sposób mieć dostęp do swojego konta, ale się uparła i nie chce zmieniać banku (wiadomo, człowiek starszej daty; przywiązuje się do jednego na całe życie) nie pisz bzdur, że niemiła obsługa bo to że w twoim mieście taka jest, to nie znaczy że jest taka w całej Polsce. To tak jakbym napisał: Nie chodźcie do Pizza Hut bo tam jest nie miła obsługa.
Jest dużo tańszych kont, ale skoro wiem co mam to nie będę rezygnował, bo zaoszczędzę pare złotych a przy poważnej sprawie nic nie załatwię, jak to miało miejsce niby w takim szanowanym banku jakim jest ING Śląski.