PKO BP Konto za Zero - Podstawowe parametry:

0 zł za konto (przy systematycznych wpływach min. 2000zł/mies.)
0 zł za kartę do konta
0 zł za wszystkie przelewy internetowe
0 zł za wypłaty z bankomatów: PKO BP, eService i BZ WBK

ciema9 napisał(a):W dniu 07.04.2011 przekształciliśmy sobie konto w PKO na "konto za zero". Wpływy mamy w sumie 3000-4000 więc myśleliśmy że spełniamy odpowiednie warunki. Na poczatku było fajnie...pobrali opłate za prowadzenie rachunku, ale tylko za te 7 dni kwietnia (ok. 1,13);przelewy porobiałam już bez opłat;szybko przyszły nowe karty...i tu się sielanka skończyła!!!!!! Na koniec m-ca pobrali opłate za prowadzenie rachunku, dokładnie 5,77 (+1,13=6,90). A w regulaminie jest zapis że z 1 m-c niepobierają opłaty! Poszłam do banku to wyjasnić, a oni mi na to że:
- 1 m-c bez opłat tyczy się nowych klientów z zewnątrz...
- jest błąd w mojej wypłacie, a raczej w TYTULE bo niema tam na poczatku słowa "WYNAGRODZENIE" tylko są cyfry ważne dla mojego pracodawcy.
Zaproponowałam żeby brali pod uwagę nazwę pracodawcy lub nr konta z którego przychodzi przelew a oni na to że NIE bo taki jest system. Więc pytam: to może będę robić sobie przelewy od mamy z tytułem "wynagrodzenie"...oni że nie bo to będzie inny "kod przelewu". (wynagrodzenia od pracodawcy idą specjalnym kodem żeby było wiadomo że to pensje). Tak więc wychodzi na to że musi być i odpowiedni "kod przelewu" i w tytule "wynagrodzenie".
Ja tak sprawy niezostawie! Będę się kłócić!
NIEPOLECAM!!!!!!
Robert77 napisał(a):UWAGA!!! Nie jest tak kolorowo jak w reklamie:
1. Reklamowane zlecenia stałe za 0 w rzeczywistości sam fakt utworzenia kosztuje 0 ale już każdy przelew ze zlecenia stłego 1,50.
2. Reklamowane konto za 0 – przy dochodach powyżej 2000 też zawiera kruczek. Żonie potrącono prowizję 6,90 bo w tytule wpłaty od pracodawcy wyraz wynagrodzenie występuje jako drugi (nieważne, że zawiera się w samym tytule wpłaty).
Poprostu POLSKA!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości