Człowieku to, że masz klapki na oczach i nie umiesz sobie skonfigurować strony VW w przeglądarce, to już Twój problem, jak dla mnie jest to najbardziej przyjazna strona (a mam konta w sześciu bankach internetowych)Świetną sprawą jest utworzenie sobie szybkich skrótów do najczęściej robionych operacji, ale cóż Ci będę tłumaczył i tak tego nie pojmiesz

Jest to mój pierwszy bank w którym założyłem konto na poczatku tego stulecia zaraz po nim mBank i Inteligo (jeszcze to stare) później jeszce kilka innych... Skarżysz się na Token, pamiętaj jest jest to absolutnie najbezpieczniejszy sposób logowania, gdy ktoś skradnie Ci komórkę wówczas z Twoimi pieniędzmi zrobi co zechce

. Kradnąc Ci Token, nic nie zrobi, bo drugi człon hasła masz zawsze tylko Ty w głowie

Dlatego ja śmiało na takim koncie przetrzymuje duże sumy pieniędzy

Owszem może może być to dla Ciebie uciążliwe, no cóż, jeżeli posiadasz parę groszy i ciągle je sprawdzasz, to bezpieczeństwo dla Ciebie nie jest takie ważne

... możesz korzystać z innych banków z prymitywnymi formami logowania ...
I żeby nie było... bank ma też swoje wady
- niemożliwość zmiany PINu
- słusznie zauważyłeś, że od jakiegoś czasu mają problem z odświeżaniem stanu konta (dzwoniłem to awaria systemu - pracują nad tym)
- Brak samoczynnie przestawiającej się daty w przelewach do ZUS, trzeba comiesięcznie zmieniać datę ręcznie
- pomoc telefoniczna nie jest całodobowa (tylko do 20)
-brak oddziałów choćby w miastach wojewódzkich
Tyle wad pamietam
Mimo wszystko polecam ten bank, i dalej pozostanie moim kontem głównym