Witam
Chciałabym się poradzić. Już prawie od roku mam Eurokonto Intro w Pekao i mam uruchomioną usługę konta elektronicznego. Do tej pory korzystało mi się z niego OK ale teraz mam problem. Nie mogę uaktywnić sobie kodów jednorazowych. Bo oczywiście odzwonili do mnie jak poklikałam jak trzeba żeby dane wprowadzić. Konsultant przełączył mnie na automatyczną sekretarkę i postępowałam zgodnie z instrukcjami. Podałam
nr klienta# i PIN# i za każdym razem sekretarka mówiła mi, że złe dane. No i tak jakoś 3x. Wogle ta ałtomatyczna sekretarka dawała mało czasu na wpisanie tych danych, a jeszcze nie wpisałam całego nr, a ta mówiła, że błędne dane

Ta kosultantka powiedziała mi, że coś oszukuję i kręcę, a ja spisywałam wszyskie te rzeczy z kwitów i umów jakie mi przysłali.No i nie mogła zrozumieć, że ja tak szybko nie mogę wystukać numeru

Jak chciałam żeby mi konsultantka jakoś wpisała te dane do systemu to powiedziała, że nie może nic poradzić. Mówiła tylko, że mam albo zły PIN albo nr klienta. Ale ja wiem, że nr klienta mam napewno dobry bo przy jego pomocy loguję się na swe konto elektroniczne. No, a powiedziała, że ten PIN to ma być do Pekao 24. No i ja mam PIN do karty banomatowej, PIN do karty wewnętrznej i PIN do lokowania w serwisach PekaoSMS i TelePekao oraz oaz jako hasło startowe podczas pierwszegp logowania w PekaoInternet. Czy
PIN do Pekao24 to to samo co PIN do lokowania w serwisach PekaoSMS i TelePekao oraz oaz jako hasło startowe podczas pierwszegp logowania w PekaoInternet?
Doradzcie mi coś bo nie wiem co zrobić!