Pekao SA - EuroKonto Intro - Opinie, Oceny

Przeczytaj Opinie osób, które już mają konto studenckie w danym Banku. Poznaj wszystkie ukryte opłaty i prowizje. Zadaj pytanie odnośnie konta studenckiego danego banku, a szybko uzyskasz odpowiedź.

spoko

napisał sammar » 2010-06-30, 16:18

nie było mnie 4 miesiące w kraju, nawet nie zaglądałem na konto w pekao, a tu takie zmiany, widze, że jednak coś w tej Polsce się zmienia :)
sammar

zmiana eurokonta akademickiego na intro

napisał ad » 2010-08-08, 20:51

Mam pytanie, czy istnieje możliwość zmiany konta z eurokonta akademickiego na eurokonto intro bez większych formalności? Z akademickiego korzystam już kilka lat, ale uważam, że intro jest dla mnie atrakcyjniejsze. Czy muszę czekać aż skończy się umowa na eurokonto akademickie?
ad

opłata

napisał Gość » 2011-01-11, 23:52

Hej, mma pytanie czy to prawda ze przy placeniu karta poznad chyba 4 razy nie pobierane sa oplay za jej korzystanie???
Gość

napisał hotarti » 2011-01-12, 14:02

Gość napisał(a):Hej, mma pytanie czy to prawda ze przy placeniu karta poznad chyba 4 razy nie pobierane sa oplay za jej korzystanie???

Nie prawda, normalnie opłata za kartę w Eurokoncie Intro wynosi 1,98, a jeśli zapłacisz 4 razy w miesiącu kartą to ta opłata spada do 0,99zł
hotarti

Poprzednia strona