Czy moze mi ktos w koncu pomoc! Czy to jest normalne czy ten bank to po prostu oszusci i kretacze??!.. Bank ING codziennie mnie zbywa, tlumaczac sie awaria i bledami w systemie. Przeciez tak nie mozna, to juz trwa blisko 2 miesiace a ja nie moge wybrac swoich pieniedzy ani rowniez nie moge sprawdzic stanu konta. Caly czas slysze odowiedz przykro mi bardzo ale to nie nasza wina tylko systemu. Od czego sa pracownicy?? żeby chyba taka awarie usunac, prawda?!.
Sprawe juz skierowalam do prokuratury, skorzystalam z wizyty u radcy prawnego. Rowniez w tym tygodniu wybieram sie do redakcji gazety aby ta sprawe naglosnic. Cale to wydarzenie ma miejsce w placowce banku ING w Bielsku przy placu Chrobrego.
Juz nie mam sil do tego banku, odradzam na prawde wszystkim zakladania konta, a tym bardziej korzystania z uwlaczajacego systemu OnLine. Jezeli jest jakas osoba, ktora jest mi na prawde w stanie pomoc to prosze o kontakt lub maila.
Niech znajdzie sie osoba, ktora udzieli mi pomocy.. Przez te komplikacje grozi mi eksmisja z mieszkania, poniewaz zalegam z czynszem, ktorego nie jestem w stanie oplacic bez wyciagniecia moich pieniedzy z konta. Pisalam juz kilka razy o tym problemie na forum ING, jednak nikt nie jest laskaw mi nawet odpisac,a co dopiero pomoc. Sama juz nie daje rady, nie mam za co sie utrzymac, juz nie mowiac o codziennych wydatkach i potrzebach kazdego dnia. Prosze o naglosnienie tego problemu bo jest to wrecz nie do przyjecia, aby taka sytuacja miala miejsce.
Czekam na pomoc, bo trace juz powoli nadzieje, że istnieje jeszcze jakakolwiek sprawiedliwosc...
Natalia.

Nowe tematy