zastanawiam sie czy konto mi wogole potrzebne
Następnie gdzie i jak takie konto ewentualnie utworzyc dużo osób poleca eKonto (mBank) przyznam ,że wygląda bardzo interesująco chyba jedno z lepszych i w sumie dla takich wpłat itp wydaje się dobre . To teraz kilka pytań do posiadaczy takiego konta (eKonto) jeśli zakładał bym je przez internet jak to wygląda czytałem gdzieś ,że po wysłaniu wniosku przychodzi pocztą lub kurierem umowa czy coś tam do podpisania po czym odsyła się, to dobrze czytałem czy nie ? , następnie pytanie dotyczące kart pisze że pierwsza karta 0zl , kolejne 0zl ale te kolejne w przypadku utraty itp ? chyba nie trzeba co jakiś czas zmieniac albo coś było by to głupie troche , odnośnie kart jaka karta najlepsza bo są chyba 4 (Visa:Electron,Classic,Gold,EKarta) byc może jakaś różnica jest jakaś znacząca? a czy konto można miec bez karty ? takie pytanie chociasz wydaje mi się ,że bez niej nie wypłaci się zadnej kwoty np w bankomacie ?.
Co do umowy to jak ona wygląda ? jest na jakiś okres czasu czy na czas nieokreślony ? i kiedy ewentualnie można takie konto usunąc itp ?
Jeszcze co do używania internetu trzeba miec porządny progr anty czy coś by się nie martwic o bezpieczeństwo hasła itp ??
Na obecną chwilę tyle pytań miałem na myśli jeśli ktoś może odpowiedziec będę wdzięczny , a że pytania mogą okazac się dziwne to proszę o wyrozumiałośc uważam się w tej dziedzinie za "zielonego" z biegiem czasu może nabiorę kolorów

Nowe tematy