Extra konto w KB

Wszystko na temat kont osobistych. Konta indywidualne i wspólne dla osób pełnoletnich. Opinie, doświadczenia, porady.

napisaÅ‚ Renata » 2008-05-28, 13:59

KB ogólnie oferuje wiele różnych opcji wraz z kontem np. bankowość elektroniczną - nie trzeba kupować od banku specjalnego programu (niektóre banki każą płacić za to co roku), można dostawać komunikaty smsem, są zlecenia stałe i jednorazowe itd.
Renata

napisaÅ‚ ollena » 2008-05-28, 18:36

Jest on oczywiście całkowicie bezpieczny.Sam ustalasz dowolny limit operacji wykonywanych przez Internet czy telefon w ciągu dnia. Pełna kontrola i wgląd do swoich oszczędności
ollena

ubezpieczenia w koncie

napisaÅ‚ wolkodav » 2008-05-30, 11:05

Oprocentowanie 6,1% od pierwszej złotówki, a dalej będzie tak samo? Czy zupełnie inne oprocentowanie??Bo WBK też mówili, że stałe oprocentowanie a później się okazało, że mniejsze i to o wiele! Pakiety ubezpieczeń niezłe i oferta specjalna też no i kredyt też całkiem niezły można.
wolkodav

napisaÅ‚ ollena » 2008-06-01, 10:46

Po okresie promocyjnym z tego co się orientuję to będzie ok 4 %
ollena

napisaÅ‚ piotrek » 2008-06-02, 16:54

Prosze nie tworzyc na tym forum "sztucznych watkow", juz pare takich bylo, kazdy uzytkownik for internetowych od razu zauwazy ze ten watek tworzony jest przez pracownikow z promocji i marketingu reklamowanego banku. To forum ma byc tworzone przez rzeczywistych uzytkownikow ! ich opinie maja byc tutaj zamieszczane a nie jakas krypto reklama

Do rekalmy jest osobne forum:
banki-i-finanse-ogloszenia-vf18.htm

Prosba zreszta do admina forum by tam ten watek przeniosl
piotrek

napisaÅ‚ cezi » 2008-06-03, 07:08

Witam,
Widze ze macie wiedze na temat MBank a ja mam kilka pytan.

Nie mam pracy lecz posiadam gotowke - 50 000 zl i chcialbym ja umiescic na koncie ale takim z ktorego moge wyplacac kiedy chce. Myslalem nad kontem eMAX Plus tylko nie wiem czy to jest rachunek oszczednosciowy ktory musze zostawic 'zamrozony' czy moge obracac tzn wyplacac pieniadze kiedy chce. Chcialbym sie dowiedziec jeszcze czy do tego konta moge przypisac pelnomocnika bez ograniczen czy tylko moze to byc wspolwlasciciel ? i jakie sa procenty tzn. jak jest oprocentowane ?
cezi

napisaÅ‚ zibizz1 » 2008-06-03, 08:30

eMax Plus jest to rachunek oszczędnościowy. Można wypłacać pieniądze z niego tylko na jedno konto, więc nie nadaje sie jako rachunek rozliczeniowy. Wypłacać możemy kiedy chcemy ale tylko raz w miesiącu za darmo, potem 5zł wypłata do mbanku i 10zł poza mbank. Oprocentowanie 5,5%. Można ustanowić pełnomocnika.
zibizz1

Kredyt Bank przestroga

napisaÅ‚ Stuttgart » 2008-09-22, 10:40

Jeżeli chodzi o KB to byłem klientem banku 8 lat - Bank jest conajmniej archaiczny jeśli chodzi o konta osobiste i obsługę klienta. Należy uważać na opłaty (np. za wydanie karty ) , przy zmianie konta z S na VIP nadal mogą naliczć opłatę 2 zł za wydanie karty chociaż na VIP takiej opłaty nie ma . Ograniczją się do działalności placówek tj. nie załatwisz prawie nic w placówce banku innej niz w tej której otwierałeś konto . Wydawanie jakichkolwiek zaświadzeń , wydruków , zestawień to dla nich problem nie do rozwiązania . Nowego klienta traktują profitami ale o stałych juz nie zabiegają . UWAGA !! na fundusze grupy KBC i Warta - jeżeli ktoś chce mieć fundusz który nie zarabia to właśnie KBC jest doskonałym wyborem.
Za kwote 15 zł (koszt miesieczny konta VIP ) nawet nie mamy wszystkich bankomatów za - gdzie konkurencja już dawno oferuje takie udogodnienia . NIe polecam Banku
Stuttgart

napisaÅ‚ osiemgroszy » 2008-09-25, 23:11

piotrek napisał(a):Prosze nie tworzyc na tym forum "sztucznych watkow", juz pare takich bylo, kazdy uzytkownik for internetowych od razu zauwazy ze ten watek tworzony jest przez pracownikow z promocji i marketingu reklamowanego banku. To forum ma byc tworzone przez rzeczywistych uzytkownikow ! ich opinie maja byc tutaj zamieszczane a nie jakas krypto reklama

Do rekalmy jest osobne forum:
banki-i-finanse-ogloszenia-vf18.htm

Prosba zreszta do admina forum by tam ten watek przeniosl

przeczytałem cały wątek i dodam.....jedna wypłata w miesiacu za darmo ale już każda kolejna 10 zł z tego konta oszczędnościowego

no i odwołaie do cytatu ...nie wydaje mi sie żeby to pisali jacyś pracownicy komu by się chciało...raczej ci co pisali mają tam zwyczajnie rachunki
osiemgroszy

Poprzednia strona

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości