Niedyk napisał(a):Inteligo to bank żerujący na zaufaniu. Rok temu wziąłem na remont mieszkania 6000 kredytu na 10 rat. Spłaciłem co do grosza nawet przed terminem i o nim zapomniałem. Po dwóch miesiącach bank zabrał mi z konta 90 zł za odnowienie kredytu, którego nie chciałem i nie było mnie na niego w tej chwili stać bo straciłem dodatkowe źródło dochodu. Na nic zdały się moje prośby i groźby bank uznał, że z kredytu korzystać nie muszę, ale 90 zł i rosnące odsetki spłacić muszę. Uważam, że to zwykłe oszustwo - i na pewno przeniosę się do innego banku, a wszystkich naiwnych ostrzegam, jeśli trafi im się okazja żeby Cię złupić to zrobią to bez skrupułów choćbyś był Bogu ducha winny.
gość 1 napisał(a):mam 18 lat , ucze sie w szkole średniej
konto potrzebuje glównie do Allegro ( okolo 10 sprzedaży na miesiąc) , zakupów przez neta.
głownie chodzi mi o:
- darmowe utrzymanie lub bardzo tanie
-darmowe przelewy lub bardzo tanie
-darmowe wyplacenie z bankomatu lub też bardzo tanie
nie zalezy mi na duzym oprocentowaniu.
drugorzedną rzeczą mogą korzystne lokaty i mozliwość taniego debetu ale to nie jest aż tak potrzebne.
w moim mieście są bankomaty i banki :BGZ, BPH, PEKAO SA, BZ WBK, PKO BP.
z góry dziekuje za odp
KarinaNowakowska napisał(a):Ja polecam konto mBank. Konto ma bardzo dobre opinie
0 zł za prowadzenie,
0 zł przelewy przez internet,
0 zł karta debetowa
piotrs1978 napisał(a):KarinaN<wbr>owakowska napisał(a):Ja polecam konto mBank. Konto ma bardzo dobre opinie
0 zł za prowadzenie,
0 zł przelewy przez internet,
0 zł karta debetowa[/quote<wbr>]
Owszem dobre jest konto w mbanku. Ale jest pewien feler. Dotyczy on mianowicie wpłat na to konto. Mieszkam w małym mieście, gdzie nie ma wpłatomatów (nie każdy przecież mieszka w dużym mieście). I nie chcę za każdym razem płacić wysokich prowizji za wpłaty cna konto (przykład: poczta - 2,5 zł, w jednym z banków przelew wynosił 5 zł). Co mi doradzisz za rozwiązanie Karino?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości